Računalništvo, telefonija
15.10.2015 12:51

Deli z drugimi:

Share

ASUSTOR predstavlja serijo 10 NAS strežnikov z modernim izgledom in odlično funkcionalnostjo

Prva generacija AS1002T in AS1004T je opremljena z Marvell ARMADA-385 dvojedrnim procesorjem, pogonom za enkripcijo podatkov, nizko porabo energije, tihim delovanjem, enostavno vgraditvijo diskov in modernim izgledom z diamantnim zaključkom in odlično ceno.
ASUSTOR AS1002T
ASUSTOR AS1002T

ASUSTOR Inc. predstavlja nova AS1002T in AS1004T, prva ASUSTOR NAS strežnika, ki uporabljata ARM arhitekturo. Modela serije 10 poganja Marvell 1.0 GHz dvojedrni procesor, 512MB spomina in pogoni za strojno enkripcijo ter tako ponuja hitrosti branja in zapisovanja 95 MB/s in 110 MB/s. Na zunaj ponuja privlačen in kompakten dizajn, ki hitro pade v oči z diamantnim zaključkom. Serija 10 prav tako ponuja nizko porabo energije in ultra tiho delovanje s samo 19 decibeli med mirovanjem, kar se lahko primerja s padcem šivanke na tla. Take vam omogočajo, da jih postavite v vsako sobo v vašem domu in vam ponujajo osebno oblačno shrambo za vaše digitalno življenje, brez da bi zmotili vaš ustaljeni red.

NAS sistemi so vedno imeli napačen sloves kot draga digitalna shramba. ASUSTOR serija 10 prihaja z nizko ceno in tako zniža cenovno mejo kupcem, ki želijo ustvariti svojo oblačno shrambo. “ASUSTOR serija 10 je bila ustvarjena tako z vidika strojne zmogljivosti in modernega izgleda,” je dejal Johnny Chen, produtni vodja na ASUSTOR. “Naprave prav tako ponujajo priročno uporabo vijakov, ki jih lahko privijete z rokami in tako ne potrebujete dodatnega orodja.”

ASUSTOR serija 10 vključuje tudi v procesor vgrajeno enoto za preračunavanje s plavajočo vejico, kar omogoča procesiranje velikih količin predogledov slik, bogatega nabora multimedijskih aplikacij, tiho delovanje, nizko porabo in ekskluziven mehanizem, ki upravlja z ventilatorjem glede na temperaturo, kar omogoča 24/7 dostopnost. Vse naprave prihajajo z ASUSTOR ADM (ASUSTOR Data Master) 2.5 sistemom, ki ponuja uporabniku najnovejše funkcionalnosti, kot je notranje varnosto kopiranje, deljenje košev na osnovi map in iSCSI LUN posnetkov. Dodatno lahko uporabniki dostopajo do ASUSTOR App Central za prenos novih aplikacij, kotje Syslog Server in DataSync za Microsoft OneDrive poleg novo nadgrajenih različic obstoječih aplikacij, kot so Phiti Gallery in LooksGood. Še več, ASUSTOR ponuja namenske mobilne aplikacije za upravljanje sistema, upravljanje z datotekami, vasrnostno kopiranje, prenašanje podatkov, deljenje multimedijskih datotek, domači video nadzor in še več. Tako lahko uporabniki enostavno in nenehno dostopajo do NAS naprave tudi na poti.

Ključne funkcije AS1002T in AS1004T
– Marvell 1.0 GHzdvojedrni procesor
– 512 MB pomnilnika
– 1x Gigabitni Ethernet Port
– 2x USB 3.0 priključek (spredaj in zadaj)
– vijaki, ki se lahko privijejo z roko
– strojna enkripcija
– RAID 0/1 in posamezni diski na AS1002T in RAID 0/1 /5 /6 /10 na AS1004T
– Seamless System Migration za enostavno migracijo na večje kapacitete

ASUSTOR Inc. je bil ustanovljen leta 2011 kot oddelek ASUSTeK Computer Inc., znanega proizvajalca matičnih plošč, prenosnikov in druge računalniške opreme.

Za več informacij obiščite www.asustor.com, za nakup ASUSTOR NAS naprave pa www.pcplus.si.

Preizkus ASUSTOR ADM operacijskega sistema lahko opravite tukaj (uporabniško ime: demo, geslo: asustor).

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku