Računalništvo, telefonija
16.02.2015 13:50

Deli z drugimi:

Share

ASUSovi prenosniki z jamstvom 100-odstotne zanesljivosti

ASUS je danes objavil jamstvo 100-odstotne zanesljivosti, s katerim kupcem jamči s popravilom prenosnika in vračilom kupnine, če njihov prenosnik odpove v prvih 12-ih mesecih po nakupu.
ASUS zanesljivost
ASUS zanesljivost

Nakup prenosnega računalnika je za marsikoga velika naložba, zato mora biti ustrezno zaščitena. V ASUSu verjamejo, da je izbira njihovega prenosnika najbolj varna, saj te računalnike odlikuje izjemna zanesljivost delovanja. Najboljši dokaz za to pa je še dodatno ASUSovo jamstvo. V sicer zelo malo verjetnem primeru, da bi ASUS prenosnik, ki mora tekom proizvodnje prestati številne zahtevne preizkuse, odpovedal v prvih 12 mesecih po nakupu, bo ASUS kupcu brezplačno popravil prenosnik in mu povrnil celotni znesek kupnine.

100-odstotno zaupanje, 100-odstotna zanesljivost

Jamstvo ASUS 100% Reliability Program dokazuje zaupanje proizvajalca v kakovost svojih izdelkov. Prenosniki ASUS niso le oblikovalski dosežki in zmogljive naprave, so predvsem nadpovprečno zanesljivi. Kakovost izdelave je namreč eden ključnih dejavnikov doseganja zanesljivosti delovanja, v podjetju ASUS pa svoje prenosnike temeljito preizkusijo, še preden ti zapustijo tovarno.

Prav zato ASUS poleg ustaljene prakse brezplačnega popravila ali zamenjave prenosnika, ki bi prenehal delovati v 12 mesecih po nakupu, dodatno ponuja še povrnitev kupnine v celoti.

Popolnoma miren spanec

Jamstvo vračila kupnine tako uporabnikom ASUS prenosnikov omogoča uživanje v digitalnem svetu brez skrbi in stresa, saj se na svoje prenosnike lahko zanesejo. V nesrečnem primeru, ko bi njihov prenosnik v letu dni po nakupu prenehal delovati, pa jim ga bodo brezplačno popravili ali zamenjali, uporabnik pa lahko vloži še enostaven zahtevek za povrnitev kupnine v celoti.

Edini pogoj za uveljavljanje jamstva 100% Reliability Program je registracija novega izdelka na ASUSovi spletni strani. Jamstvo 100-odstotne zanesljivosti bo na voljo za vse ASUS prenosnike, kupljene med 16. februarjem in 31. decembrom 2015.


www.asuspromotions.com

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku