Telefoni
15.12.2015 12:14

Deli z drugimi:

Share

ASUS ZenFone 2 Laser ekskluzivno na GearBestu

ASUS ZenFone 2 Laser za relativno malo denarja ponuja veliko!
ASUS ZenFone 2 Laser za relativno malo denarja ponuja veliko!

Pametni mobilni telefon Asus ZenFone 2 Laser je zelo zmogljiv telefon, saj najzmogljivejšo različico poganja osemjedrni in 64-bitni procesor Qualcomm Snapdragon, podprt s tremi gigabajti hitrega sistemskega pomnilnika. Zaslon je v vseh različicah opremljen z najnovejšo zaščito Corning Gorilla Glass 4, ki ga varuje pred praksami in drugimi poškodbami. Kamera PixelMaster se poleg izjemne ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk lahko pohvali z zaslonko f/2.0, kar telefonu omogoča fotografiranje tudi v pogojih slabše svetlobe, saj lahko ponoči zajame tudi do 400 odstotkov svetlejše fotografije kot prejšnja generacija pametnih telefonov in to brez uporabe bliskavice. ZenFone 2 Laser ima vgrajeno bliskavico, ki zagotavlja, da so fotografirane barve kar najbolj pristne.

Na srečo je najzmogljivejši model pametnega mobilnega telefona ASUS ZenFone 2 Laser že mogoče kupiti na spletni prodajalni GearBest, in sicer za zgolj 305 evrov. Za to ceno bomo prejeli napravo, ki je opremljena s kar 6-palčnim (15,2-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, osemjedrnim in 64-bitnim procesorjem Qualcomm Snapdragon MSM8939 frekvence 1,7 gigahercev, tremi gigabajti sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom z 32 gigabajti prostora. Tu seveda ne gre spregledati mobilni operacijski sistem Android 5.0 Lollipop in prenovljen uporabniški vmesnik ASUS ZenUI. Slednji se namreč lahko pohvali z več kot tisoč izboljšavami, ki uporabniku nudijo še preprostejšo in pametnejšo uporabniško izkušnjo, prečiščen vmesnik pa je tudi preglednejši, saj informacije uporabniku prikazuje na delu zaslona, kjer jih ta pričakuje.

Nadvse zanimiv pametni mobilni telefon ASUS ZenFone 2 Laser je na spletnem portalu GearBest mogoče kupiti na naslovu bit.ly/ASUS-ZenFone-2-Laser.


Prijavi napako v članku