Telefoni
10.01.2014 09:57

Deli z drugimi:

Share

Apple ima kopico težav s pametno ročno uro iWatch

Najnovejši spletni viri so razkrili, da naj bi imeli inženirji podjetja Apple precejšnje težave z razvojem težko pričakovane pametne ročne ure iWatch. Ti naj bi imeli precejšnje težave tako s kratko avtonomijo delovanja kot slabo kakovostjo izdelave pri množični proizvodnji.
Ure, ki prikazujejo več kot le čas
Ure, ki prikazujejo več kot le čas

Zanesenjaki kitajskega spletnega portala C Technology so konec lanskega leta iz zanesljivih virov pridobili informacijo, da naj bi podjetje Apple pametno ročno uro iWatch ponudilo v prodajo že oktobra letos (http://bit.ly/i-WatcH). Najnovejši spletni viri pa namigujejo, da naj bi imeli njegovi inženirji precejšnje težave z razvojem inovativne mobilne naprave. Prvi prototipi novosti naj bi namreč imeli znatne težave z avtonomijo delovanja, saj naj bi bil izbran zaslon energijsko zelo potraten. Poleg tega naj bi podjetje Apple imelo še izjemne težave s kakovostjo pametne ročne ure iWatch pri množični proizvodnji.

Ker naj bi Applovi inženirji z zasnovo pametne ročne ure iWatch pričeli znova, bi lahko novost na prodajnih policah trgovin ugledali šele v prvi polovici naslednjega leta. Novost naj bi še vedno omogočala pošiljanje sporočil, odgovarjanje na klice in celo posodabljanje Facebookovega računa z mobilnikom iPhone v žepu. Ker bo na ročni uri iWatch domoval prirejen mobilni operacijski sistem iOS, bomo lahko nanjo nameščali tudi mobilno programsko opremo. Podjejte Apple naj bi v prodajo ponudilo kar dve različici pametne ročne ure iWatch, ki bosta opremljeni z različnima zaslonoma. Večja ročna ura bo razpolagala z 1,7-palčnim (4,3-centimetrskim) zaslonom in bo namenjena moškim, medtem ko bo za nežnejši spol na voljo zaslon z 1,3-palčno (3,3-centimetrsko) diagonalo.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku