Igre
06.08.2021 11:00

Deli z drugimi:

Share

10. sezono Apex Legends bo zaznamovala nova legenda in osvežena mapa

Apex Legends vstopa že v 10. sezono in ne kaže znakov upočasnitve. Igra ima še vedno zelo zdravo populacijo igralcev, ki že nestrpno čakajo na nove pridobitve in orožja.
Apex Legends vstopa že v 10. sezono in ne kaže znakov upočasnitve. Igra ima še vedno zelo zdravo populacijo igralcev, ki že nestrpno čakajo na nove pridobitve in orožja.

Ena najbolj priljubljenih »battle-royale« iger trenutno na tržišču Apex Legends vstopa v novo sezono. Kot vedno bodo igralci deležni številnih popravkov, izboljšav in dodatkov k že tako pestri in raznoliki izbiri legend ter orožij. Nova, deseta sezona se priročno imenuje Prihod (Emergence), saj naznanjuje prihod nove legende Seer in orožja Rampage, ki bosta zagotovo osvežila ustaljene tirnice.

Seer je najnovejši dodatek k vrhunskemu seznamu legend v Apex Legends. Je strokovnjak za napade iz zased, kar pomeni, da so njegove sposobnosti osredotočene na iskanje nasprotnikov in njihovo razkritje. Njegova taktična sposobnost Focus of Attention vpokliče mikro-brezpilotne drone, ki bodo delovali kot sonar in s tem razkrili sovražnike tudi skozi stene in zgradbe. Potem je tu še sposobnost Heart Seeker, s katero boste lahko slišali in videli srčni utrip bližnjih sovražnikov. Kot kaže bo nova legenda povzročala številne preglavice tako začetnikom kot profesionalnim igralcem.

Prihaja tudi posodobitev za način igranja Arenas, ki bo tako kot navadna battle-royale deležna t. i. Ranked uvrščanje. Torej, igralci se bodo bojevali za najboljša mesta na lestvici najboljših. Največje spremembe pa boste opazili na mapi World’s Edge, ki je bila hudo potrebna prenove.

Novo sezono lahko igrate že danes na PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, iOS, Microsoft Windows in Android.

Več najnovejših gaming novic v naši spletni rubriki Igre.

Vas zanima več iz te teme?
Electronic Arts igre Steam igre napovedi iger

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več
Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več