Računalništvo, telefonija
05.12.2019 06:22

Deli z drugimi:

Share

Android 10 kočno na voljo za Galaxy S10!

Android 10 se odlično prilega Samsungovim pametnim mobilnim telefonom Galaxy S10, Galaxy S10+ in Galaxy S10e.
Android 10 se odlično prilega Samsungovim pametnim mobilnim telefonom Galaxy S10, Galaxy S10+ in Galaxy S10e.

Tokrat imamo odlično novico za vse, ki za delo in zabavo uporabljate priljubljene pametne mobilne telefone Samsung družine Galaxy S10. Podjetje Samsung je namreč zanje najavilo splošno razpoložljivost nadgradnje na najnovejši mobilni operacijski sistem Android 10. Tu dejansko gre za različico G973FXXU3BSKO, ki poleg operacijskega sistem Android 10 pričakovano vključuje tudi Samsungov priljubljeni uporabniški vmesnik One UI 2.0, ki prinaša številne uporabne novosti.

Nova posodobitev na Android 10 z uporabniškim vmesnikom One UI 2.0 je na voljo za uporabnike Samsungovih pametnih mobilnih telefonov Galaxy S10, Galaxy S10+ in Galaxy S10e širom sveta. Posodobitev se nedvomno splača, saj bomo z njo pridobili vrsto uporabnih novosti in možnosti. Med njimi najbolj izstopajo prenovljena aplikacija za zajem fotografij, novi vmesnik za upravljanje z gestami, možnost uporabe dodatnega obraza za odklepanje naprave ter druge manjše izboljšava, vključno s številnimi privzetimi aplikacijami in tistimi, ki so že prednameščene.

Novi Android 10 z uporabniškim vmesnikom One UI 2.0 je lastnikom pametnih mobilnih telefonov Galaxy S10, Galaxy S10+ in Galaxy S10e pričakovano na voljo preko sistema nadgradnje OTA (over-the-air). O razpoložljivosti nadgradnje pa nas bo mobilna naprava “obvestila” sama oziroma bomo to lahko preverili tudi ročno, in sicer v nastavitvah mobilnega operacijskega sistema Android. Ključna prednost novega mobilnega operacijskega sistema Android 10 pa je zmožnost sočasnega izvajanja več opravil hkrati, mobilne aplikacije pa se bodo samodejno prilagajale trenutni velikosti zaslona. Poleg tega bodo uporabniki prejeli še številne izboljšave v samem grafičnem vmesniku, in sicer v smislu pisav, animacij, menijev in podpore za temni način delovanja.


Prijavi napako v članku