Odklop od tehnologije
19.03.2024 15:17
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Andreja Jernejčič predstavila sedmo knjigo: Darilo za čudovito osebo

Dogodka se je udeležilo več sto znanih poslovnežev. S to knjigo je lahko vsak še uspešnejši in bolj srečen.
Andreja Jernejčič. Avtorja fotografij: Barbara Reya in Borut Cvetko/Mediaspeed
Andreja Jernejčič. Avtorja fotografij: Barbara Reya in Borut Cvetko/Mediaspeed

»Če bi to, kar je v knjigi, znala pred desetletjem, bi bila danes srečno poročena, z mnogo otroki in že v ‘penziji’,« je o tem, kaj prinaša sedma knjiga Darilo za čudovito osebo, povedala avtorica, znana strokovnjakinja za komuniciranje, piarovka in managerka Andreja Jernejčič. Na obeležitvi knjige so nastopila številna znana imena, med njimi Tanja Skaza, Jure Godler, Helena Blagne, Omar Naber, Rok Terkaj – Trkaj, Sebastian in Marko Hatlak.

Darilo za čudovito osebo vsebuje spoznanja, misli in usmeritve, kako je vsak lahko še bolj srečen in uspešnejši. Kot je dejala avtorica, je knjiga plod njenih osebnih izkušenj, vključuje pa tudi njene šibke in intimne lastnosti: »Doživeti je treba veliko težkega, žal tudi grdega, žalostnega, da lahko postaneš močnejši. Vendar ni dovolj biti le močan. Treba je čutiti s srcem in biti srčen, da si lahko srečen.« V knjigi je izpostavila, kako se osvoboditi toksičnih ljudi, si vzeti čas zase, ceniti sebe, spoštovati, biti samozavesten, a hkrati ne ošaben, ter najti mir v sebi in biti miren. Kot pravi, s knjigo boste še uspešnejši in hkrati bolj srečni.

Andreja Jernejčič, ki jo sicer poznamo kot piarovko, strokovnjakinjo za komuniciranje in javno nastopanje, je doslej izdala že šest knjig na teme medijev, komuniciranja, kriznega komuniciranja in javnega nastopanja. Tokrat je v knjigi za osebno rast prvič strnila motivacijske misli in spoznanja, ki lahko vsakega posameznika opolnomočijo ter usmerijo k lepšemu, pogumnejšemu, uspešnejšemu in srečnejšemu življenju.

»Andreja naše podjetnike z znanjem in srčnostjo prenaša v svet, to zna le ona. Občutila sem izjemno toplino in srčnost na tem dogodku, kar je značilno le za Andrejo. To, kar počne, je vedno prežeto z globoko predanostjo in ljubeznijo,« je izpostavila Tanja Skaza.

»Iz njenih besed sem že marsikaj naučil, čeprav sem marsikaj tudi pozabil. Vendar sem prepričan, da me vsebina te nove knjige ne bo zapustila tako hitro,« je med drugim v humornem nastopu dejal Jure Godler.

Na dogodku smo opazili številne direktorice in direktorje, med njimi tudi Sabino Sobočan iz Varisa, Jana Benčina Heningman iz BKS Slovenija, Sanja Savič, partnerico PricewaterhouseCoopers, Francija Pliberška iz MIK Celje, Janija Janša iz Krvavca, Branko Viltužnik iz Inštituta Petra Novaka, Valeryja Arakelova, direktorja Rimskih term, Katjo Kraškovič iz GEA Collegea, Andreji sta med drugim čestitala tudi glasbenika Lado Leskovar in Luka Markus Štajer.

Knjiga avtorice Andreje Jernejčič se lahko naroči na njeni spletni strani.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Andreja Jernejčič.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Podjetje Prolon v Šmarju pri Jelšah je najbolj poznan s trgovino in poslovalnico Telekoma, a to še zdaleč ni njihov edini projekt. Že tri leta uspešno vodijo grafični studio ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več