Telefoni
04.12.2011 08:07

Deli z drugimi:

Share

Ameriški AT&T predstavil LG-jev model HD Nitro

Nitro HD je v bistvu različica ameriška različica modela LG Optimus LTE, z nekoliko preoblikovanim zadnjim pokrovom ter gumbom Home.
Nitro HD je v bistvu različica ameriška različica modela LG Optimus LTE, z nekoliko preoblikovanim zadnjim pokrovom ter gumbom Home.

Glede na informacije, je ameriški AT & T tudi uradno predstavil LG-jev pametni telefon Nitro HD, s kapacitivnim na dotik občutljivim zaslonom diagonale 4,5 palcev in ločljivostjo 1280 x 720 slikovnih točk. Nitro HD je v bistvu različica ameriška različica modela LG Optimus LTE, z nekoliko preoblikovanim zadnjim pokrovom ter gumbom Home.

In kaj lahko pričakujemo od tega turbo modela? Na prvem mestu lahko izpostavimo izjemno zmogljiv dvojedrni procesor Scorpion (Texas Instruments,) z 1,5 GHz delovnega takta, 1 GB RAM pomnilnika, 4 MB ROM-a, WiFi b/g/n, microUSB, miniHDMI, 8 MP kamero. Telefon podpira 4G LTE, ki omogoča hitrosti do 300Mbps in HSPA upload hitrosti do 84Mbps. Celotna konfiguracija strojne opreme je zaprta v ohišje debeline zgolj 10,4 mm, medtem ko teža telefona znaša 127 gramov. Trenutno je telefon na voljo z nameščenim operacijskim sistemom Android Gingerbread, vendar pa bo že kmalu na voljo tudi nadgradnja na različico ICS (Ice Cream Sandwich). Verjamemo, da bo omenjeni model moč kupiti tudi v drugih državah, vendar pa bo le ta verjetno pod drugim imenom. Morda Swift HD. Bomo videli…


Prijavi napako v članku