Igre
03.04.2014 07:30

Deli z drugimi:

Share

Amazon z igralno konzolo Amazon Fire TV proti vsem!

Uporabnikom konzole Amazon Fire TV bo na voljo bogata paleta televizijskih programov, celovečernih filmov in seveda računalniških iger.
Uporabnikom konzole Amazon Fire TV bo na voljo bogata paleta televizijskih programov, celovečernih filmov in seveda računalniških iger.

Podjetje Amazon je igričarsko skupnost prijetno presenetilo z miniaturno igralno konzolo Fire TV, ki na področje računalniških iger prinaša novo svežino. Novost dejansko združuje vse prednosti Applove naprave TV in oblačne igralne konzole Ouya, saj bo uporabnikom na voljo bogata paleta televizijskih programov, celovečernih filmov in seveda računalniških iger. Novost temelji na osnovi mobilne platforme Android, brezplačne in plačljive igre pa bodo na voljo preko namenskega spletnega portala.

Izjemno kompaktni igralni konzoli Amazon Fire TV bo le stežka zmanjkalo sape, saj so jo inženirji opremili s 4-jedrnim procesorjem in dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika. Tu bosta na voljo še ločena grafična kartica in podpora za brezžično omrežje Wi-Fi. Iger za novost naj bi bilo več kot dovolj, saj so se zanjo ogrela velika imena iz sveta računalniških iger, kot so Telltale Games, Disney, Ubisoft, EA in 2K Games. Maloprodajna cena tovrstnih iger bo nadvse ugodna, saj bo zanje potrebno odšteti le preračunan poldrugi evro.

Podjetje Amazon bo igralno konzolo Fire TV onkraj luže vrednotilo na preračunanih 72 evrov, brezžični igralni plošček pa na preračunanih 29 evrov. Novost bo naprodaj še pred poletjem.


Prijavi napako v članku