Računalništvo, telefonija
09.01.2019 20:00

Deli z drugimi:

Share

Amazon z brezplačnimi vzorčki za uporabnike

Spletni gigant Amazon je najavil nov način oglaševanja izdelkov, kjer uporabnikom glede na njihovo zgodovino nakupov pošilja brezplačne vzorčke. Vzorčki bodo poslani s strani Amazona v sodelovanju z večimi podjetji po vsem svetu.
Amazon bo pošiljal brezplačne vzorčke
Amazon bo pošiljal brezplačne vzorčke

Čeprav je podstran o tej temi zaživela šele decembra lani, lahko na spletu zasledimo, da so uporabniki takšne vzorčke prejemali že od avgusta lani. Tako lahko sklepamo, da je podjetje svoj novi način oglaševanja izdelkov preizkušalo na manjši množici ljudi, preden so ga najavili javnosti.

Podjetje je za sedaj z informacijami še zelo skopo, vendar vsekakor lahko razberemo, da je sodelovanje v tem programu brezplačno, in da se lahko odjavimo kadarkoli želimo – uporabniki so v program vključeni avtomatično.

Amazon je v sporočilu za javnost tako zapisal, da bodo lahko uporabniki tako pred samim nakupom izdelek tudi preizkusili brezplačno in se prepričali, ali je ta pravi za njih, brez da bi ga nato morali vrniti podjetju.

Trenutno so z vzorčki še zelo skopi, saj uporabniki prejmajo le pasjo hrano, makeup, prehranska dopolnila, kave in izdelke vsakodnevne rabe (zobne paste, pralne praške,…)

Več -> https://www.amazon.com/samples


Prijavi napako v članku