Računalništvo, telefonija
19.11.2016 09:38

Deli z drugimi:

Share

Amazon Prime Video že decembra na voljo tudi v Sloveniji?

Storitev Amazon Prime Video bo kmalu na voljo v več kot 200 novih držav širom sveta!
Storitev Amazon Prime Video bo kmalu na voljo v več kot 200 novih držav širom sveta!

Ameriška družba za pretakanje video vsebin Netflix je od začetka letošnjega leta na voljo v večjem številu držav širom Evrope, vključno s Slovenijo. Kot vse kaže bomo Slovenci kmalu dobili še eno priljubljeno storitev za pretakanje video vsebin, in sicer že v mesecu decembru letošnjega leta. Pri podjetju Amazon so namreč najavili, da bodo decembra njihovo video storitev Prime Video razširiti na več kot 200 novih držav širom sveta. Trenutno je ta namreč na voljo zgolj v Združenih državah Amerike, Veliki Britaniji, na Japonskem, v Avstriji in Nemčiji.

Vprašanje, ki so ga tu vsi postavljamo je seveda to, ali bo storitev pretakanje video vsebin Amazon Prime Video na voljo tudi v Sloveniji. Tega odgovora vsaj za enkrat nimamo, saj podjetje Amazon še ni objavilo seznam držav, ki bodo deležne njegove priljubljene storitve. Ker pa bo storitev Prime Video na voljo v več kot 200 novih držav širom sveta, verjamemo, da bo med njimi skoraj zagotovo tudi Slovenija. Če bo prišlo do tega, bomo slovenci lahko uživali v novi seriji Grand Tour, ki so jo pripravili ustvarjalci nekdanje uspešnice BBC Top Gear.

Trenutno žal še ni znano, koliko bo v Evropi potrebno odšteti za mesečno naročnino na storitev Amazon Prime Video. Po vsej verjetnosti bo ta znašala manj kot 9 evrov, v primeru plačila letne naročnine pa bomo odšteli okoli 100 evrov. En mesec bo možno novo storitev preizkušati povsem brezplačno.


Prijavi napako v članku