Računalništvo, telefonija
14.12.2016 19:45
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Video storitev Amazon Prime na voljo tudi v Sloveniji!

Video storitev Amazon Prime Video se vam bo zagotovo prikupila!
Video storitev Amazon Prime Video se vam bo zagotovo prikupila!

Ameriška družba za pretakanje video vsebin Netflix je od začetka letošnjega leta na voljo v večjem številu držav po Evropi, vključno s Slovenijo. Zdaj pa smo Slovenci dobili še eno takšno priljubljeno storitev, in sicer video storitev Amazon Prime Video, ki je bila doslej na voljo le v Združenih državah Amerike, Veliki Britaniji, na Japonskem, v Avstriji in Nemčiji. Storitev Amazon Prime Video je sicer na voljo v več kot skupno 200 državah na svetu, kar pomeni, da se bo lahko brez težav zoperstavila konkurenčnemu Netflixu.

Slovenci lahko odslej preko video storitve Amazon Prime Video uživamo v novi avtomobilistični seriji Grand Tour, ki so jo na čelu z legendarnim Jeremyjem Clarksonom pripravili ustvarjalci nekdanje uspešnice BBC Top Gear. Poleg tega je na voljo še bogata paleta drugih vsebin, tako da se bo zagotovo za vsakogar našlo nekaj. Naročnina je v primerjavi z Netflixom nadvse ugodna. Amazon namreč ponuja 7-dnevni brezplačni preizkus, naslednjih šest mesecev bo zanj potrebno odšteti le 2,99 evrov, po preteku šestih mesecev pa le 5,99 evrov, kar je dva evra več od Netflixa (odvisno od vrste storitve).

Amazon Prime Video lahko uporabljate na računalniku, pametnih televizorjih ter pametnih mobilnih telefonih in tablicah, ki temeljijo na osnovi mobilnih operacijskih sistemov Android in iOS. Platforma med drugim omogoča tudi brezplačen prenos filmov in televizijskih nadaljevank, kar pomeni, da si jih lahko ogledate tudi takrat, ko spletna povezava ni na voljo. Novo storitev Amazon Prime Video lahko preizkusite na spletnem naslovu www.primevideo.com.


Prijavi napako v članku