Računalništvo, telefonija
28.03.2013 01:49
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Akcijske kamere?

Nova številka je že v prodaji.
Nova številka je že v prodaji.

V središču aktualne številke revije Računalniške novice tokrat pišemo o IT storitvah slovenskega podjetja Agito, ki je Microsoft »Partner of the Year« in »National Champion« v izboru EBA. Agito ima sicer kompetence s področij korporativnih portalov, vodenja projektov, upravljanja z identitetami, upravljanja z ljudmi pri delu, upravljanja s strankami, proizvodnje, poslovne analize ter rešitev po meri.

V rubriki Aktualno ne spreglejte izbora in pregled akcijskih kamer za drzne športnike, v tehnologiji slavnih pa je na vprašanja odgovarjal Aleš Lisac. Varčni smo bili tokrat s svetili doma in v podjetju, kot novost pa uvajamo tudi novo rubriko Varno e-poslovanje.

V novi številki vas čakajo še zanimive novice s področja računalniških in zabavnih tehnologij, uporabni računalniški triki in nasveti, IT izobraževanja, predstavitveni članki slovenskih podjetij, Linux bejba in še bi lahko naštevali.

Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov. – 1,79 € – Se splača!

>> Želite prelistati spletno različico revije Računalniške novice? Kliknite tukaj…


Prijavi napako v članku