Slušalke
31.10.2010 18:20

Deli z drugimi:

Share

Adidasova poezija za vaša ušesa

Adidasova poezija za vaša ušesa
Adidasova poezija za vaša ušesa

Po dveh uspešnih modelih Sennheiser slušalk – HD218 in CX 300 , novi različici Adidas HD 220 in CX 310 prinašata zanimivo stilsko preobrazbo v originalno modri barvi.

Po letošnji uspešno predstavitvi modela Adidas Originals x Sennheiser HD 25-1 II DJ-v začetku leta, Adidas Originals in Sennheiser v skupni blagovni znamki predstavljata dva nova modela, ki zagotavljata dovršeno kombinacijo zvoka in sloga »streetwear« potrošnikom, ki imajo radi dober zvok medtem, ko se predajajo svoji najljubši glasbi.

Adidas Originals Sennheiser HD 220 slušalke so kot nalašč za vsakdanjo uporabo, odlikuje pa jih z basom prepojen stereo zvok. Na drugi strani slušalke z oznako CX 310 nudijo dinamičen kristalno čist zvok, naušni adapterji v različnih velikostih pa omogočajo personalizacijo in zmanjšanje hrupa iz okolja. Oba modela predstavljata slušalke, ki ustrezata vsem glasbenim normativom.

Blagovna znamka Trefoil je povezana s številnimi področji pop kulture, zato je njen namen zadovoljevanje potreb ljudi, ki sledijo trendom, imajo radi glasbo in želijo vrhunski dizajn ter stil. Nove slušalke v kombinaciji z avdio profesionalcem Sennheiser predstavljajo dovršeno mešanico obeh blagovnih znamk in vrednost, ki jo predstavljajo: kakovost, funkcionalnost in odličen zvok.


Prijavi napako v članku