Računalništvo, telefonija
21.02.2012 21:49
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Adidas Adizero f50: Prvi pametni nogometni čevlji na svetu

Adidas je predstavil prve pametne nogometne čevlje na svetu adizero f50trx fg syn s podporo naprave miCoach, ki s težo 165 g sodijo med najlažje športne copate. Spominska kartica miCoach spremlja podatke o zmogljivosti uporabnika in omogoča prenos njegovih podatkov na osebni računalnik. Ta si lahko izdela lasten osebni program za trening, objavi svoje rezultate na družbenih omrežjih in se primerja z vrhunskimi športniki ter ostalimi uporabniki, hkrati pa lahko v nagradni igri »Si dovolj hiter?« svoji najljubši ekipi priigra najpametnejše »kopačke« na svetu.
Tehnologija in šport zlita v eno!
Tehnologija in šport zlita v eno!

Nogometni čevlji Adidas Adizero f50trx fg syn zahvaljujoč miCoach tehnologiji uporabnikom omogočajo spremljanje podatkov o njihovi zmogljivosti, gibanju, povprečni in najvišji hitrosti, številu pospeškov, pretečeni razdalji in dinamiki teka. Patentiran SPEED_CELL™, ki se vstavi v režo na podplatu nogometnega čevlja, zajema podatke o gibanju uporabnika v radiju 360°. Ta ima zmožnost shranjevanja podatkov do sedem ur treninga ali tekme ter omogoča njihov prenos na izbrani osebni ali tablični računalnik.

Adizero f50 so s težo 165g najlažji med nogometnimi čevlji, odlikuje pa jih še Sprintweb, ki uporabnikom omogoča večjo stabilnost med hitrim gibanjem, Sprintskin, revolucionarna lahka sintetična prevleka čevlja in Sprintframe, ogrodje, ki omogoča čevlju popolno ravnovesje med lahkotnostjo in stabilnostjo.

Dodatek miCoach nadgradi Adizero f50 v popolno orodje za trening, saj si uporabnik lahko s prenosom podatkov na miCoach spletno stran oblikuje osebni program za trening. Svoje rezultate lahko preko družbenega omrežja Facebook deli še z ostalimi uporabniki, svoje zmogljivosti pa primerja tudi z legendarnim Lionelom Messijem in ostalimi vrhunskimi športniki.

Prihod nogometnega čevlja Adizero f50 z miCoach sistemom je le napoved serije inteligentnih izdelkov z možnostjo spremljanja, shranjevanja in analiziranja podatkov o zmogljivosti uporabnika. Ti začenjajo novo in vznemirljivo obdobje v športu ter na nogometne zelenice prinašajo napredno tehnologijo.

Najpametnejše »kopačke« si na spletni strani adidas.nogomania.com lahko priigra vsak s sodelovanjem v nagradni igri »Si dovolj hiter?«. S posnetkom svojih nogometnih sposobnosti in njegovo objavo pod favorizirano nogometno ekipo ali pa z glasovanjem za najboljši posnetek lahko prav vsak pomaga svoji ekipi do zmage in pridobitve prve nagrade: nogometnih čevljev Adidas Adizero f50 trx syn in naprave micoach speedcelltm.


Nogometni čevelj s podporo tehnologije miCoach bodo sicer na voljo pri ključnih kupcih Adidas izdelkov v različnih modelih (high energy / electricity / white and black / warning / electricity ) od februarja dalje. miCoach revolucija pa se bo tekom leta nadaljevala, saj bo kmalu na voljo miCoach video igrica, v kateri bodo lahko uporabniki svoje športne sposobnosti prenesli tudi v virtualni svet.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več
Zlati partner

Cambium Networks

Unit B2, Linhay Business Park Eastern Road Ashburton, United Kingdom, , Tel: +44 1364 655500
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več