Strojna oprema
12.06.2006 08:47
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Acerjev servis sredi Ljubljane

Računalniško podjetje Alterna Intertrade je v prvih dneh junija postalo pooblaščeni serviser za izdelke podjetja Acer. Odslej na njihovem servisu poskrbijo za popravila celotne Acerjeve opreme, od prenosnikov in namiznih računalnikov, do LCD zaslonov, strežnikov in projektorjev. Pri Alterni Intertrade zagotavljajo, da bodo dejavnost servisa vzdrževali na visoki strokovni ravni in s profesionalnim poslovnim odnosom in storitvijo ohranjali ter še povečali zaupanje v izdelke Acer.

“Kot nosilec servisne dejavnosti se obvezujemo, da bomo vsa popravila izvajali v čim krajšem času. Zavedamo se, da je kupec naše največje bogastvo, zato želimo s kakovostnimi servisnimi storitvami in podporo zagotoviti, da vsi proizvodi, ki jih zastopamo na slovenskem trgu, pridobijo oziroma obdržijo sloves zanesljivega in kakovostnega izdelka,” je povedal Marko Kuralt, direktor podjetja Alterna Intertrade.

V servisnem centru Alterne Intertrade so do sedaj že skrbeli za servisiranje izdelkov IBM, Lenovo, Lexmark, Belkin in Sony Vaio. S pridobljenim certifikatom za servisiranje Acerjeve opreme so navedenemu nizu blagovnih znamk v Alterni Intertrade torej dodali še eno in s tem še izboljšali skrb za svoje kupce.


Prijavi napako v članku