Telefoni
05.06.2013 14:52

Deli z drugimi:

Share

Acer Liquid S1: Veliki mobilnik za nizko ceno

Podjetje Acer bo v prvi polovici poletja ponudilo v prodajo pametni mobilni telefon Liquid S1 s 5,7-palčnim visokoločljivim zaslonom in zmogljivo strojno opremo. Za nakup novosti bo trgovcem potrebno odšteti zgolj 350 evrov.
Za mobilnik Acer Liquid S1 z gigantskim zaslonom in zmogljivo strojno opremo bo potrebno ošteti zgolj 350 evrov.
Za mobilnik Acer Liquid S1 z gigantskim zaslonom in zmogljivo strojno opremo bo potrebno ošteti zgolj 350 evrov.

Podjetje Acer je obiskovalce sejma Computex prijetno presenetilo s predstavitvijo pametnega mobilnega telefona Liquid S1, saj za relativno ugodno maloprodajno ceno ponuja veliko. Glavni adut novinca je vsekakor zaslon, saj ta po diagonali meri zavidljivih 5,7-palcev (14,5-centimetrov), slike prikazuje z ločljivostjo 1.280 x 720 slikovnih točk in gostota prikaza znaša 257 točk na palec. Mobilnik Acer Liquid S1 je na voljo tako v različici za eno kot dve telefonski kartici SIM, medtem ko strojna oprema zajema 4-jedrni procesor MediaTek frekvence 1,5 gigaherca, gigabajt sistemskega pomnilnika in nekoliko skromnejši vgrajeni pomnilnik z osmimi gigabajti prostora.

Za povezovanje pametni mobilni telefon Acer Liquid S1 ponuja mobilni povezavi 2G in 3G ter Bluetooth 4.0, medtem ko je za zajem fotografij na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti osem milijonov točk. Opravljanje kakovostnih spletnih konferenc omogoča spletna kamera ločljivosti dveh milijonov točk, ki med drugim omogoča celo snemanje videoposnetkov v visoki ločljivosti. Za lažje upravljanje z vsebinami na mobilnem operacijskem sistemu Android 4.2 z uporabniškim vmesnikom Acer UI Float je na voljo digitalno pero.

Pametni mobilni telefon Acer Liquid S1 zaradi gigantskega zaslona meri kar 163 x 83 x 9,5 milimetrov in tehta slabih 200 gramov. Novost bo širom sveta naprodaj že v prvi polovici poletja, zanjo pa bo potrebno v prosti prodaji odšteti le okoli 350 evrov.


Prijavi napako v članku