Monitorji
15.03.2011 08:47

Deli z drugimi:

Share

Acer DX241H: Več kot le pametni zaslon

Računalniški zaslon Acer DX241H je pisan na kožo ljubiteljem večpredstavnostnih vsebin!
Računalniški zaslon Acer DX241H je pisan na kožo ljubiteljem večpredstavnostnih vsebin!

Se vam zdijo običajni zasloni za osebne računalnike dolgočasni? To zagotovo ne drži za najnovejši računalniški zaslon podjetja Acer. Tu gre za 24-palčni oziroma 61-centimetrski zaslon s tržno oznako DX241H, ki slike izrisuje z ločljivostjo 1.920 x 1.080 točk. Za priklop zunanjih naprav ima novinec na voljo priključka D-sub in HDMI. In to seveda še ni vse. V računalniškem zaslonu Acer DX241H je namreč vgrajen še zmogljiv in vsestransko uporaben predvajalnik večpredstavnostnih vsebin.

Vgrajeni predvajalnik Acer Web Surf Station in namenska programska oprema omogočata predvajanje bogate palete večpredstavnostnih vsebin. Fotografije, glasbo in filmske posnetke lahko neposredno predvajamo iz pomnilniških kartic, USB pomnilniških naprav in celo preko svetovnega spleta. Za predvajanje spletnih večpredstavnostnih vsebin ima zaslon Acer DX241H na voljo tako vmesnik za žično in brezžično povezavo kot spletni brskalnik, ki temelji na osnovi brskalnika Google Chrome.

Na računalniškem zaslonu Acer DX241H lahko pregledujemo slike, shranjene na zunanjem pomnilniškem mediju, preko spletnih storitev Picasa in Flickr. Novinec je opremljen še z napredno funkcionalnostjo DLNA, ki je pisana na kožo ljubiteljem slik, glasbe in visokoločljivih filmskih posnetkov. Maloprodajna cena vseopravilnega zaslona Acer DX241H se bo v evropskem prostoru gibala okoli 350 evrov. Glede na to, da ta omogoča takojšen dostop do večpredstavnostnih vsebin, maloprodajna cena sploh ni pretirana.

Vas zanima več iz te teme?
Acer monitorji LCD monitorji 4K monitorji

Prijavi napako v članku