Programska oprema
06.04.2006 06:44

Deli z drugimi:

Share

Poslovne rešitve za VoIP VioCall Professional Connect

Allied Telesyn je predstavil nabor rešitev za poslovne IP-glasovne komunikacije VioCall Professional Connect. Namenjene so srednje velikim in velikim podjetjem, ki potrebujejo napredno rešitev za IP-telefonijo. VioCall Professional Connect ponuja dostopno in izjemno varno programsko platformo, namenjeno današnjim najzahtevnejšim poslovnim okoljem.

VioCall Professional Connect združuje aplikacije, temelječe na internetnem protokolu, kot so telefonija, video, takojšnje sporočanje, preverjanje prisotnosti, glasovna pošta in združeno sporočanje. Poslovni uporabniki imajo tako na voljo enostaven, enoten vmesnik, s katerim lahko nadzirajo vse svoje komunikacije. Rešitev nudi inteligentno IP-telefonijo podjetjem vseh velikosti, omogoča hitro implementacijo, zagotavlja nižje stroške poslovanja, podporo geografski porazdelitvi delovne sile in izboljša storilnost.

“VioCall Professional Connect je vodilna IP-rešitev, ki ponuja izjemne večpredstavne zmogljivosti, od glasovnih do video storitev,” je dejal Phil Jopa, tehnični direktor Allied Telesyna. “S ponudbo celovite rešitve VoIP za velika poslovna okolja je Allied Telesyn odgovoril na preusmeritev trga s klasične na internetno telefonijo. Ob tem je ponudil izboljšane večpredstavne storitve, kot je video elektronska pošta.”

Allied Telesynov VioCall Professional Connect odpira vrsto možnosti z uporabo standardiziranih protokolov, vključno s protokoloma SIP in MGCP, ki zagotavljajo široko združljivost. Sistem prav tako ponuja celovite migracijske komponente s standardno povezljivostjo v obstoječe centrale PBX. Povezuje lahko do 30.000 končnih točk, je prilagodljiv kateremukoli okolju in omogoča delno ali hibridno uvajanje, s katerim je mogoče VoIP namestiti na tisto mesto v omrežju, kjer ponuja največ prednosti. Zaposleni, ki delajo na daljavo, lahko razširitve vzamejo s seboj in tako ustvarijo mobilno pisarno na poti ali doma.

VioCall Professional Connect ponuja eno najzmogljivejših IP-central na trgu. Čeprav je prilagojena podjetjem s 50 do 30.000 zaposlenimi, lahko zadovolji manjša podjetja, ki iščejo cenovno dostopno, enostavno in prilagojeno rešitev. Hkrati pa jim zagotavlja večpredstavne zmogljivosti, ki jih zahtevajo vodilna podjetja na svetu.

VioCall Professional Connect prinaša tudi prilagodljivo uporabniško okolje za Microsoft Outlook. Uporabniki lahko prek spletnega vmesnika ali Outlookovega nadzornega okna neposredno ali na daljavo nastavijo svojo lokacijo in dosegljivost. VioCall Professional Connect lahko nato vse klice samodejno preusmerja glede na uporabnikov urnik.

Administratorji telefonije bodo lahko s pridom izkoristili napredne zmogljivosti, vgrajene neposredno v jedro sistema. Samodejno razporejanje obremenitev in varnostno kopiranje s strežnika na strežnik zagotavlja neprimerljivo redundanco in prožnost. Zaradi svoje storitveno usmerjene arhitekture je VioCall Professional Connect zanimiv tudi za programerje aplikacij, saj jim omogoča znižati stroške razvoja in skrajšati uvajalni čas storitev na trgu. VioCall Professional Connect prinaša dodatno vrednost s prihrankom kapitalskih stroškov in uporabo enostavnih tehnologij. Podjetja lahko izkoristijo občutno zmanjšanje stroškov VoIP-a v primerjavi z omrežjem PSTN.

VioCall Professional Connect je del Allied Telesynovega inovativnega paketa rešitev VioCall. Ta vsebuje še rešitve, kot so VioCall Subscriber Connect za operaterski trg, VioCall Express Connect za majhna podjetja in VioCall READY!, Allied Telesynov program certificiranja strojne opreme v sklopu nabora rešitev VioCall.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več