Strojna oprema
01.02.2006 08:49

Deli z drugimi:

Share

CeBIT-ovi trendi pri Kyoceri

V ospredju Kyocerinih inovacij na letošnjem sejmu CeBIT (Hannover, 9.3.-15.3.) bo zmogljiva generacija tiskalnikov ECOSYS. Tiskalniki s hitrostjo tiskanja 30, 35 in 45 strani na minuto, standardnim obojestranskim tiskom in omrežno podporo ter visoko storilnostjo so bili zasnovani z upoštevanjem skupnih stroškov lastništva, kakovosti, tihega delovanja in ekološke prijaznosti. Kyocera bo svoje celovite rešitve in izdelke – črno-beli in barvni tiskalniki ter večnamenske naprave – prikazala pod CeBIT-ovim sloganom “Računajte na nas” (dvorana 1, stojnica 2A2).

Prikazani bodo tako samostojni namizni tiskalniki A4 kot vrhunski večnamenski sistemi – za male pisarne, delovne skupine ali celotne oddelke. Temu primerno je prilagojena tudi hitrost tiskanja: od 16 do 80 strani na minuto. Za zamenjavo črno-belih tiskalnikov z barvnimi v malih delovnih skupinah je prava izbira FS C5010DN. FS-9520DN je hiter in zanesljiv izdelek v ponudbi črno-belih tiskalnikov. KM-C2630D je hiter večnamenski sistem, ki tiska 80 strani na minuto in dvostransko skenira z enim prehodom. KM-C2630D je barvna večnamenska naprava za tisk formata A3. Osebni uporabi pa je namenjen FS-1016MFP, zelo kompaktna naprava s podajalnikom papirja za storilno kopiranje in skeniranje. Kyocera bo na CeBIT-u predstavila še več novih izdelkov.

Kyocera na sejmu ne bo predstavila samo izdelkov, temveč tudi nov programski koncept z imenom “KYOware solutions”. Ta pokriva upravljanje dokumentov, tiskanja in sistemov ter zagotavlja varnost natisnjenih podatkov. Prav tako koristi končnim uporabnikom in administratorjem, ki bodo cenili najnovejšo različico sistemske programske opreme KYOcount 3.01 za stalno obveščenost o stanju sistema.

“Dosedanji prevladujoči trend k večnamenskim napravam in barvnemu tisku nadomešča trend k razumnim in uporabnim funkcijam, kot sta obojestranski tisk in omrežna povezljivost, ki ju nudimo v naših standardnih izdelkih brez dodatnih stroškov,” je nedavne tržne spremembe opisal Jürgen Krüger, višji generalni direktor za evropsko prodajo in trženje pri Kyoceri Mita. Kyocerini kupci bodo deležni “prave” cene, ki vključuje vse dodatke, in ne cene, ki je rezultat dodatnih stroškov za dodatke. Tudi drugi trend, ki ga Kyocera podpira, je povezan s stroški. “Na trgu tiskalnikov so lahko nizki stroški investicije in izredno visoki stroški delovanja učinkoviti kot trženjska strategija na kratki rok. Dolgoročno pa ne bodo pomagali, saj v končnem štejejo skupni stroški lastništva in povrnitev investicije,” je dodal Krüger.

O sejmu CeBIT je Krüger dejal: “Pričakujemo najuspešnejši CeBIT po koncu razcveta pred petimi leti. Letošnji sejem bo koristen za pospeševanje pred kratkim zagnanega gospodarskega motorja. CeBIT je pomembna platforma za evropsko trženje.” Kyocera sodi med najbolj lojalne razstavljavce na CeBIT-u, saj na njem sodeluje že več kot 15 let.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več