Računalništvo, telefonija
11.03.2015 18:41
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Postanite organizirani s pomočjo Effective office

Pospravite fascikle in poskrbite za elektronsko hrambo dokumentov z Effective office. Prej kot v 1 minuti boste do dokumentov varno dostopali kjerkoli ter jih pregledovali, urejali, potrjevali in shranjevali. Odlična rešitev za večjo učinkovitost, varnost in preglednost upravljanja z dokumenti.
Postanite učinkoviti s Canon Effective office
Postanite učinkoviti s Canon Effective office

V podjetju imamo dnevno opravka z različnimi dokumenti. Vhodni računi (tudi e-računi), pogodbe, dopisi, potni nalogi, kadrovska evidenca, projektna dokumentacija so samo nekateri izmed njih. Pri upravljanju teh dokumentov se v organizacijah pogosto srečujejo z izzivi, ki jih eni bolj drugi manj uspešno rešujejo.

Najpogostejši izzivi pri upravljanju z dokumenti so:

– Kako bi lahko hitreje našel želen dokument?

– Kako bi lahko v vsakem trenutku vedel, kje se nahaja dokument?

– Kako bi lahko tudi, če sem na službeni poti v tujini varno dostopal in pregledoval dokumente?

– Kako bi lahko imeli večji pregled kdo je dodajal, spreminjal ali pregledoval zaupno dokumentacijo?

– Kako bi brez večjih stroškov zagotovil večjo varnost zaupnih dokumentov?

Podjetja, ki imajo Effective office vse naštete izzive uspešno rešujejo in posledično bolje, varneje in učinkoviteje upravljajo z dokumenti.

V osnovnem paketu uporabniki poleg programske opreme prejmejo še multifunkcijsko napravo Canon ali skener in garancijske točke za obdobje 60 mesecev. V ostalih paketih pa še programsko opremo za nadzor tiskanja ter aplikacijo za mobilno tiskanje in skeniranje (iz mobilnih naprav in oblaka).

Pomoč in svetovanje pri vpeljavi Effective office v podjetje nudijo strokovnjaki iz podjetja Copia biro, ki se ponaša z nazivoma edini Canon Premier Partner v Sloveniji in najuspešnejši Canon partner na področju rešitev za upravljanje tiskanja in dokumentov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COPIA BIRO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COPIA BIRO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COPIA BIRO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več