Računalništvo, telefonija
19.12.2005 09:44

Deli z drugimi:

Share

Slovensko predstavništvo podjetja CA še okrepljeno

CA Slovenija, predstavništvo podjetja CA v Ljubljani, je letos svoj lokalni tim okrepilo z dvema novima sodelavcema, svoje poslovanje pa so usmerili na poglobljeno sodelovanje s svojimi partnerji in osredotočeno delo s strankami.

Sredi leta se je CA-ju v Sloveniji pridružil Matej Mikuž, ki opravlja delo tehničnega svetovalca. Gospod Mikuž je po izobrazbi univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike in ima več kot 6 let delovnih izkušenj s CA-jevimi rešitvami. Kot pravi sam: “Ključni izziv v svojem delu vidim v odkrivanju potreb naših strank in reševanju njihovih težav z ustreznimi naprednimi CA-jevimi rešitvami”.

Drugi novi sodelavec v CA Slovenija je Peter Kos, skrbnik CA-jevih partnerjev. Gospod Kos se je CA-ju pridružil z izkušnjami iz tujine in drugih IT korporacij, kjer je tudi skrbel za prodajo preko partnerskega kanala. Njegov prihod v CA je povezan s CA-jevo strategijo poglobljenega sodelovanja s partnerji in razširitvijo mreže partnerjev.

Nove moči so prinesle več aktivnosti, ki partnerjem in njihovim strankam pomagajo na poti do poslovne odličnosti s pomočjo IT. Za partnerje so začeli prirejati edinstvene “catechtalks”, brezplačne tehnične posvete v okviru neformalnih dogodkov, kjer si udeleženci nabirajo in delijo izkušnje in obenem pridobivajo vpogled v CA-jeve vodilne tehnologije. “Catechtalks” so organizirani kvartalno in so poželi veliko zanimanja.

V novembru je bil v Koloseju tudi Dan Partnerjev CA, kjer je bila predstavljena CA-jeva strategija na partnerskem področju ter ponudba paketov integriranih izdelkov, namenjenih majhnim in srednje velikim podjetjem. Dogodek se je zaključil s CA karting turnirjem, ki bo odslej stalnica.

Gospod Kos pravi: “Ko sem se pridružil CA-ju sem odkril celo paleto izvrstnih izdelkov, ki podjetjem pomagajo znižati stroške, pozabiti na IT in se osredotočiti na posel. Odlična priložnost za slovenski trg je ponudba integriranih rešitev CA Protection Suites, ki so pisane na kožo majhnim in srednje velikim podjetjem. S pomočjo teh rešitev želimo doseči, da CA tudi v Sloveniji postane sinonim za varno in brezskrbno poslovanje,” pravi gospod Kos.

CA-jevo sodelovanje s strankami je bilo letos usmerjeno na predstavitve CA-jevih rešitev, ki so bile osredotočene na potrebe posameznih strank. Skozi leto so izbranim strankam predstavili rešitve za celovito varovanje infrastrukture IT, podporo projektnemu vodenju (Clarity), nadzor nad vsemi cikli razvoja programske opreme (Endevour in Harvest), shranjevanje in varovanje podatkov. Strankam so prikazali tudi nove verzije CA-jevih izdelkov, ki temeljijo na skupni bazi CMDB (Common Management Database), izboljšani arhitekturi, poenostavljenih spletnih vmesnikih, in številne druge novosti.

Tudi na področju marketinga in odnosov z javnostmi so letos pri CA-ju začeli delovati bolj usmerjeno na lokalne trge. V septembru je mesto vodje odnosov z javnostjo prevzel Aleksander Straunik, ki iz Prage pokriva regijo CEE, vključno s Slovenijo. Njegov namen je dati večji poudarek lokalnim aktivnostim in povečevanju prepoznavnosti CA-ja v Sloveniji.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več