Računalništvo, telefonija
27.02.2015 09:25

Deli z drugimi:

Share

So vaši zaposleni prebrali vse interne akte (ISO 9001) in dokumente s katerimi morajo biti seznanjeni?

Kako zagotoviti, da bodo zaposleni seznanjeni s pravilniki, politiko, navodili in ostalimi pomembnimi informacijami, ki jih potrebujejo pri svojem delu?
So vaši zaposleni prebrali vse interne akte (ISO 9001) in dokumente s katerimi morajo biti seznanjeni?
So vaši zaposleni prebrali vse interne akte (ISO 9001) in dokumente s katerimi morajo biti seznanjeni?

V Agitu smo razvili rešitev za spremljanje seznanjenosti uporabnikov, ki omogoča pregledno obveščanje zaposlenih o objavi posameznih dokumentov in vpogled, kdo od obveščenih se je dejansko seznanil z vsebino dokumenta.

Rešitev je posebej primerna za objavljanje pravilnikov ali drugih dokumentov (interni pravilniki, varnostna politika, pravila glede ISO dokumentacije…), s katerimi se morajo zaposleni obvezno seznaniti. Uredniki dokumentov imajo v vsakem trenutku pregled nad tem komu je posamezen dokument namenjen, ali so bili uporabniki o tem obveščeni in ali so se dejansko seznanili z vsebino dokumenta. Prav tako ima vsak posameznik pregled nad dokumenti, s katerimi mora biti seznanjen.

Vzpostavljen je sistem obveščanja uporabnikov preko elektronske pošte. Preko povezave v elektronskem sporočilu lahko uporabnik odpre dokument in ko ga prebere tudi potrdi, da je z novim dokumentom in njegovo vsebino seznanjen.

Če bi radi pridobili več informacij o rešitvi ali o tem, kako lahko Agito pomaga vaši organizaciji, nas pokličite na 01 242 56 70 ali pišite na info@agito.si. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali pridobiti pravo rešitev za vaše izzive.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več