Računalništvo, telefonija
29.10.2014 20:22

Deli z drugimi:

Share

Tablica Lenovo MIIX 3 mimogrede skoči v kožo lahkega Windows prenosnika

Družba Lenovo je predstavila novo mobilno napravo, tablico MIIX 3, ki je na voljo v dveh različicah, z 8- ali 10-palčnim zaslonom. Obema sta skupna dostopna cena in okolje Windows, 10-palčni tablici pa je priložena še odstranljiva tipkovnica, s katero se tablica prelevi v lahek prenosni računalnik.
Tablica Lenovo MIIX 3 mimogrede skoči v kožo lahkega Windows prenosnika
Tablica Lenovo MIIX 3 mimogrede skoči v kožo lahkega Windows prenosnika

“Uporabnikom smo želeli ponuditi še večjo izbiro na področju tablic. MIIX 3 tako prinaša idealno razmerje med dejavniki, ki jih uporabniki najbolj cenijo – tehničnimi lastnostmi, funkcijami, težo in ceno,” je povedal vodja oddelka prenosnih računalnikov v družbi Lenovo Bai Peng.

Praktična in prilagodljiva Windows tablica

Ohišje tablice MIIX 3 je izdelano iz aluminija in debelo vsega 9 milimetrov, tehtnica pa ji nameri 375 gramov. Premijsko obdelavo zaokroži še izjemen zaslon s prevleko proti bleščanju, ki samodejno prilagaja svetilnost zaslona glede na svetlobo okolice. Zaslon je občutljiv na do 10-prstni dotik, tablica pa pozna veliko gest, ki uporabniku olajšajo interakcijo z operacijskim sistemom Windows in aplikacijami.

Tablica MIIX 3 ima prednaložen sistem Windows 8.1 z iskalnikom Bing, pripada pa ji tudi enoletna naročnina na storitve pisarniškega paketa Office 365. MIIX 3 ni optimizirana le za resno delo, temveč se dobro znajde tudi na področju zabave. Kakovosten zaslon dopolnjuje še kamera visoke ločljivosti, ki uporabnikom omogoča bolj realističen stik s prijatelji in družinskimi člani. Glasbo in filme bodo uporabniki lahko shranili na vgrajen pomnilnik ali kartice microSD (podprte so kapacitete do 64 GB). V tablico vgrajen varčni procesor Intel Atom ter dva gigabajta delovnega pomnilnika skrbita za odlične zmogljivosti. Za povezovanje z drugimi napravami in brezžičnimi omrežji skrbita tehnologiji WiFi in Bluetooth 4.01. Kljub tanki in lahki zasnovi zmore tablica ob napolnjeni bateriji do pet ur avtonomije.

Tablice Lenovo MIIX 3 bodo v Sloveniji naprodaj sredi novembra pri vseh bolje založenih trgovcih z računalniško opremo. Cene za 8-palčno različico se bodo začele pri 199, za 10-palčno pa pri 320 evrih (z DDV).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več