Računalništvo, telefonija
29.10.2014 20:22

Deli z drugimi:

Share

Tablica Lenovo MIIX 3 mimogrede skoči v kožo lahkega Windows prenosnika

Družba Lenovo je predstavila novo mobilno napravo, tablico MIIX 3, ki je na voljo v dveh različicah, z 8- ali 10-palčnim zaslonom. Obema sta skupna dostopna cena in okolje Windows, 10-palčni tablici pa je priložena še odstranljiva tipkovnica, s katero se tablica prelevi v lahek prenosni računalnik.
Tablica Lenovo MIIX 3 mimogrede skoči v kožo lahkega Windows prenosnika
Tablica Lenovo MIIX 3 mimogrede skoči v kožo lahkega Windows prenosnika

“Uporabnikom smo želeli ponuditi še večjo izbiro na področju tablic. MIIX 3 tako prinaša idealno razmerje med dejavniki, ki jih uporabniki najbolj cenijo – tehničnimi lastnostmi, funkcijami, težo in ceno,” je povedal vodja oddelka prenosnih računalnikov v družbi Lenovo Bai Peng.

Praktična in prilagodljiva Windows tablica

Ohišje tablice MIIX 3 je izdelano iz aluminija in debelo vsega 9 milimetrov, tehtnica pa ji nameri 375 gramov. Premijsko obdelavo zaokroži še izjemen zaslon s prevleko proti bleščanju, ki samodejno prilagaja svetilnost zaslona glede na svetlobo okolice. Zaslon je občutljiv na do 10-prstni dotik, tablica pa pozna veliko gest, ki uporabniku olajšajo interakcijo z operacijskim sistemom Windows in aplikacijami.

Tablica MIIX 3 ima prednaložen sistem Windows 8.1 z iskalnikom Bing, pripada pa ji tudi enoletna naročnina na storitve pisarniškega paketa Office 365. MIIX 3 ni optimizirana le za resno delo, temveč se dobro znajde tudi na področju zabave. Kakovosten zaslon dopolnjuje še kamera visoke ločljivosti, ki uporabnikom omogoča bolj realističen stik s prijatelji in družinskimi člani. Glasbo in filme bodo uporabniki lahko shranili na vgrajen pomnilnik ali kartice microSD (podprte so kapacitete do 64 GB). V tablico vgrajen varčni procesor Intel Atom ter dva gigabajta delovnega pomnilnika skrbita za odlične zmogljivosti. Za povezovanje z drugimi napravami in brezžičnimi omrežji skrbita tehnologiji WiFi in Bluetooth 4.01. Kljub tanki in lahki zasnovi zmore tablica ob napolnjeni bateriji do pet ur avtonomije.

Tablice Lenovo MIIX 3 bodo v Sloveniji naprodaj sredi novembra pri vseh bolje založenih trgovcih z računalniško opremo. Cene za 8-palčno različico se bodo začele pri 199, za 10-palčno pa pri 320 evrih (z DDV).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več