Računalništvo, telefonija
27.06.2014 11:05

Deli z drugimi:

Share

Podoživi najboljše trenutke FIFE 2014 World Cup Brasil

Ste zvesti navijač in zaprisežen ljubitelj nogometa? Z navdušenjem spremljate letošnjo FIFO? Potem vam bo gotovo všeč serija slik Simona Sande, ki vsak dan objavi vrhunsko točko dneva.
Xherdan SHAQIRI- Switzerland
Xherdan SHAQIRI- Switzerland

Ilustrator in dizajner Simon Sanda je za letošnjo FIFO pripravil izziv, kjer bo vsak dan prvenstva narisal enega izmed igralcev v pomembnem trenutku iz tekme.

Z deljenjem slik na svojem Facebooku lahko pokažete navdušenje nad tekmo bolje kot le z besedami. Odlične so tudi za ozadje namizja na računalniku. Vsekakor pa si ilustrator želi, da v njih uživate in jih delite na svojem zidu.

Vse ilustracije si lahko ogledate na Facebook strani Simona Sande, kjer ga lahko tudi sledite, da boste videli še prihodnje slike, kot tudi na njegovem blogu.

(Oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AHA!Moment Jernej Trošt s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri AHA!Moment Jernej Trošt s.p.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AHA!Moment Jernej Trošt s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10