Facebook
07.11.2013 08:47
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 korakov, kako Facebook oboževalce spremeniti v kupce

Ne zamudite brezplačne delavnice za bralce Računalniških novic!
Za vas smo stopili v stik z enim vodilnih strokovnjakov za poslovno rabo Facebooka.
Za vas smo stopili v stik z enim vodilnih strokovnjakov za poslovno rabo Facebooka.

Zadnje čase dobivamo v uredništvo precej vprašanj, kako pravilno upravljati Facebook stran podjetja, kako pridobiti čim več všečkov, kako komunicirati z javnostmi preko Facebooka in podobno.

In kot ste bralci Računalniških novic že vajeni, smo za vas stopili v stik z enim vodilnih strokovnjakov za poslovno rabo Facebooka. Martin Korošec, direktor marketinške agencija Oranža kreativna komunikacija, d.o.o., je utemeljitelj sistema »5 korakov: od oboževalcev do kupcev«.


Ta sistem je preizkusil v sodelovanju s številnimi največjimi podjetji v Sloveniji kot so npr. Gorenje, Alpina ali BTC City. Ter tudi manjšimi kot npr. Avtohiša Malgaj ali Otroška trgovina. Sistem je vedno deloval, število oboževalcev je raslo, na sami Facebook strani so se izvajale tudi prodajno uspešne akcije. 58 prodanih televizij Gorenje ali 30 prodanih laserskih korekcij dioptrije (po ceni 2.000 € vsaka!) govorijo sami zase.

Svoje izkušnje je strnil v prvo knjigo o poslovni rabi Facebooka z naslovom »Facebook. Vaši kupci so že tam. In vi?«, ki je izšla že v 2. izdaji.

Na podlagi pridobljenega znanja je s svojo številčno in izkušeno ekipo dizajnerjev ter programerjev razvil iMadeapp: prvi slovenski sistem za enostavno izdelavo nagradnih zabavnih iger na Facebooku, t.i. aplikacij, pridobivanje kontaktov oboževalcev, predstavitve ponudbe, izdelave e-pošte in pošiljanja e-pošte oboževalcev. iMadeapp je tako enostaven za uporabo, da ga lahko uporabljajo tudi računalnika nevešči ljudje in je namenjen malim in srednjim podjetjem.

Za vas smo skupaj organizirali brezplačno delavnico »5 korakov, kako Facebook oboževalce spremeniti v kupce«, ki bo potekala v torek,12. 11. 2013, med 15. in 18. uro v prostorih Računovodske hiše Unija na Tržaški 515 v Brezovici pri Ljubljani.

Število mest je omejeno na 20, zato se brezplačno prijavite preko spodnjega obrazca.


Na brezplačni delavnici boste dobili odgovore na vprašanja, kot so:

  • Kako pridobiti veliko oboževalcev in njihove kontaktne podatke z viralnimi Facebook aplikacijami?
  • Kako predstaviti svojo ponudbo na Facebooku z zavihki, s predstavitvijo izdelkov in storitev, foto in video galerijami?
  • Kako uporabljati profi e-poštni direktni marketing in enostavno oblikovati e-pošto v html-ju ter uporabljati sistem za masovno pošiljanje e-pošte za takojšnje prodajne akcije?
  • Kako s svojo Facebook stranjo neposredno prodajati s Facebook trgovino?

Zagotovite si svoje mesto zdaj, saj je zaradi brezplačnosti dogodka število mest omejeno.

Po prijavi preko spodnjega obrazca boste prejeli potrditveno e-sporočilo z natančnimi navodili, kje bo predavanje in kako se najbolje pripraviti, da boste lahko takoj po izobraževanju začeli upravljati FB strani, graditi bazo oboževalcev in povečevati prodajo.

Pozor! Vsi prisotni prejmete še e-knjigo »Facebook. Vaši kupci so že tam. In vi?« s praktičnimi navodili za poslovno rabo Facebooka.


p.s. Ne vidite obrazca za prijavo? Izklopite mobilni pogled oziroma obiščite spletno stran preko računalnika.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več