Računalništvo, telefonija
18.10.2013 15:14
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Garmin razširja ponudbo Approach serije z golf uro S4

Garmin razširja ponudbo Approach serije z golf uro S4
Garmin razširja ponudbo Approach serije z golf uro S4

Garmin je napovedala Approach S4, GPS golf uro z dodatnimi funkcijami. Approach S4 ima zaslon, občutljiv na dotik, visoke ločljivosti, ki je berljiv na soncu in tipko Green View. Vsebuje polnilno litij-ionsko baterijo z avtonomijo do 10 ur v načinu golf. S4 ima prednaloženih več kot 30.000 golf igrišč z brezplačnimi nadgradnjami. Approach S4 ima tudi Smart Notification tehnologijo, ko je povezan z združljivim pametnim telefonom Apple. Na ta način ura prejema informacije brezžično, in sicer iz telefonskega centra za obveščanje v obliki e-pošte, tekstovnih sporočil. Tako lahko golfisti v času igre pustijo telefone v svojih torbah. Tako kot druge GPS naprave Garmin za golf, prikazuje tudi S4 natančne razdalje do začetka, sredine in konca greena, vključno z layup, dogleg razdaljami ter razdaljami udarcev. Medtem se beleži rezultat in stastistika na digitalnem scorecardu. Approach S4 je z modnim in funkcionalnim dizajnom primeren za igro golfa, kot tudi za nošenje stilsko zapestne ure.

“Approach S4 predstavlja top produkt ponudbe za golf tehnologijo, ki je na zapestju,” je povedal Martin Resch, EMEA produktni manager. “Z zaslonom, občutljivim na dotik, ostanejo golfisti na vrhu svoje igre, s pomočjo Smart Notification funkcionalnosti pa ostanejo diskretno povezani. Daljša avtonomija baterije omogoča samo z enim polnjenjem igranje golfa cel vikend. Novi Approach S4 bo dal golfistom konkurenčno prednost.”

Tanko ohišje in daljša avtonomija baterije: Approach S4 je edinstvena golf ura. Zaslon visoke ločljivosti je prilagojen uporabi v rokavicah in enostaven za branje, tudi ob direktni sončni svetlobi. Tehta le 58.4 g in je vodotesen do 10 metrov. Vsebuje zmogljive funkcije z avtonomijo baterije do 10 ur v načinu golf.

Na igrišču ostanite povezani: Approach S4 ima vgrajeno Smart Notification tehnologijo (ko je povezan z iPhone 4s ali več in z iOS7.0), ki igra vlogo brezžične razširitve naprave prek Bluetooth Low Energy. Na ta način lahko uporabniki med samo igro prejemajo e-pošto, tekstovna sporočila in več.

Tipka Green-View: dodatno ima Approach S4 tipko za dostop do Green View zaslona. Ta funkcija kaže golfistom resnično obliko in ureditev greena ter omogoča, da se dotaknejo in premaknejo zastavico na dnevno lokacijo, saj bodo tako natačno vedeli koliko moči uporabiti pri zamahu.

Pospešite igro: tako kot druge GPS naprave Garmin za golf, nudi Approach S4 natančno razdaljo do začetka, sredine in konca greena. Prav tako prikazuje layup in dogleg razdalje ter dodaja funkcije merjenja udarca, ki preračuna razdaljo za udarce kjerkoli na igrišču. S S4 bodo uporabniki lahko vnesli in shranili prilagodljive točke razdalje kot so vodne ovire ali bunkerji, da bodo imeli natančnejše udarce.

Approach S4 lahko uporabljate na igriščih po vsem svetu, saj so brezplačno in brez naročnin na voljo podatki za več kot 30.000 golf igrišč. Golfisti, ki potujejo, igrajo na nepoznanih golf igriščih ali tisti, ki hočejo bolje razumeti domača golf igrišča, bodo to lahko naredili z Approach S4. Funckija Digitalni scorecard omogoča individualne scorecarde, ki se lahko shranijo, ponovno pogledajo, posredujejo in tiskajo, tako ves čas spremljajo napredek. Approach S4 lahko sledi statistiki golfista, saj omogoča vnos informacij kot so udarci, pati na čistini, kakor tudi rezultat na koncu vsake luknje. Informacija je tabelirana in nekatera statistika kot so pati na krog, greeni v skladu z udarcem na čistini, je lahko prikazana na koncu vsakega kroga. S4 vsebuje vmesnik, enostaven za uporabo, in je opremljen z odometrom, s pomočjo katerega izmerite prehojene razdalje, shranite položaj točke (koordinate), med igro pa naprava meri tudi čas igranja. S4 bo na voljo v beli in črni barvni različici z možnostjo dodatnih barvnih paščkov.

Approach S4 bo na voljo to jesen po neobvezujjoči priporočeni maloprodajni ceni € 335. Approach S4 je najnovejša rešitev v outdoor segmentu Garmin, ki se osredotoča na razvoj tehnologij in inovacij za izbojšanje outdoor izkušenj uporabnika. Ne glede na vrsto športa (golf, pohodništvo, lov ali geocaching), postajajo ročne naprave Garmin nepogrešljivi pripomoček za outdoor navdušence na vseh nivojih.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več