Računalništvo, telefonija
22.05.2013 08:25

Deli z drugimi:

Share

Do DIGGIT-a nas ločita samo še 2 tedna

Čez natanko 2 tedna se bo v Klub Cankarjevega doma začela 02. slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah DIGGIT.
Do DIGGIT-a nas ločita samo še 2 tedna
Do DIGGIT-a nas ločita samo še 2 tedna

5. in 6. junija 2013 vas v osrednjem programu pričakujejo vrhunski slovenski in tuji strokovnjaki z različnih področjih digitalnih komunikacij, kot so Victoria Davies (Disocery Networks CEEMEA), Lukas Maixner (SocialBakers), Nataša Mohorč Kejžar (IPSOS) in Nikola Žinić (Bruketa&Žinić OM). Z vami bodo delili primere dobre prakse ter vas spoznali z najnovejšimi trendi v medijih in digitalnem marketingu.

Objavljen celoten vzporedni program

Organizatorji so za vas pripravili tudi vzporedni program, ki bo navduševal v sredo, 5. junija 2013, od 10:15 do 15:15 v dvoranah M3+M4 v Mali galeriji Cankarjevega doma.

Z vami bodo Aleš Smokvina (TSstartup), Matej Tušak (@life), Jan Isaković (NIL) in Alja Isaković (Rail Girls), Chrystian Barragan (Bintegra), Robert Schmitzer (Delo) in Kristjan Pečanac (Hekovnik). Na petih predavanjih in eni delavnici boste spoznali kaj je trenutno vroče v digitalnem marketingu ter kako se ta na podlagi trendov spreminja in razvija ter kako pripeljati nove ideje in produkte uspešno na trg.

Udeležba na vzporednem programu je brezplačna, a je potrebna predhodna spletna prijava (paket: vzporedni program).

Sodelujte na izboru DIGGIT STARTUP IDEJA 2013

Na DIGGIT-u bodo letos prvič izbirali tudi DIGGIT STARTUP IDEJO 2013. Prijavite svojo inovativno svojo podjetniško rešitev na razpis ter si zagotovite možnost predstavitve v osrednjem programu konference.

Žirija bo s pomočjo občinstva med šestimi finalisti izbrala tistega oz. tisto ekipo, ki ima najboljšo startup idejo in bo nagrajen/-a z možnostjo 14-dnevnega bivanja v Startup hiši v Silicijevi dolini, oglaševalskim paketom TSmedie in intervjujem na Planet Siol.net.

Na razpisu lahko sodelujete do nedelje, 26. maja 2013.

Izpopolnite svojo digitalno izkušnjo z DIGGIT mobilno aplikacijo

Oglejte si opise predavanj in okroglih miz, spoznajte predavatelje in se povežite z njimi na družbenih omrežjih že pred DIGGIT-om. Na konferenci, 5. in 6. junija 2013, pa spremljajte aktualna obvestila ter ocenite predavanja in okrogle mize.

Mobilno aplikacijo za Android telefone lahko prenesete na Google Play, za iPhone pa bo na voljo kmalu.

Pohitite s prijavo na DIGGIT!

Zagotovite si vrhunsko izobraževanje o digitalnih komunikacijah še danes in se prijavite.

Več vas pride, ugodneje je, saj vam nudimo skupinski paket 4 + 1 gratis. Nagrajujemo pa tudi naročnike Marketing magazina in TSmedie ter diplomante LSPR, ki jim pripada 15 % popust na kotizacijo. Posebno ugodnost smo pripravili tudi za člane Kluba Goodlife in člane PRSS, ki lahko koristijo 10 % popust na kotizacijo.

Več informacij o programu in govorcih najdete na www.diggit.si, novosti pa lahko spremljate tudi preko Facebooka in Twitterja.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več