Spletni brskalniki
03.04.2013 09:45
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brskalnik Mozilla Firefox 20 na pohodu

Novi spletni brskalnik Mozilla Firefox 20 navdušuje s prenovljenim vmesnikom za prenos datotek in možnostjo enostavnejšega zasebnega brskanja. Ta je bil seveda že preveden v slovenščino ter ga lahko namesti na računalnike z operacijskimi sistemi Windows, Mac OS X in Linux.
Spletni brskalnik Firefox 20 je bil deležen prenove tako na področju varnosti in stabilnosti delovanja kot uporabnosti.
Spletni brskalnik Firefox 20 je bil deležen prenove tako na področju varnosti in stabilnosti delovanja kot uporabnosti.

Programerji organizacije Mozilla so nas prijetno presenetili s pripravo spletnega brskalnika Firefox 20, ki je že na voljo za prenos za uporabnike računalniških sistemov Windows, Mac OS X in Linux, in sicer na spletnem naslovu http://goo.gl/WwzzU. Novi spletni brskalnik je bil seveda že preveden tudi v slovenščino in prinaša zvrhan koš zanimivih funkcij. Med njimi najbolj izstopata prenovljeni vmesnik za prenos datotek in možnost enostavnejšega zasebnega brskanja.

Uporabniki spletnega brskalnika Mozilla Firefox, ki iz interneta prenašajo veliko datotek, bodo zagotovo navdušeni nad prenovljenim vmesnikom za upravljanje s prenosi. Ta se namreč prikaže le s klikom miške na ikono za prenose, ki se nahaja na zgornji desni strani brskalnika (ob naslovni vrstici). V seznamu se nam prikažejo zadnji opravljeni prenosi, za celoten seznam pa zadošča klik na povezavo, ki se nahaja na dnu okna.

Nič manj zanimiva ni možnost enostavnejšega zasebnega brskanja, saj lahko odslej zasebno brskanje odpremo kar v novem zavihku in ne več v ločenem oknu. Ta možnost nam bo seveda prišla v poštev takrat, ko bomo želeli, da spletni brskalnik ne bo pustil sledi za tem, ko bomo končali z delom na spletu.

Tokrat si je potrebno priznati, da so programerji organizacije Mozilla pri pripravi spletnega brskalnika Firefox 20 opravili izvrstno delo. To je za nas še toliko pomembno, saj je Ognjena lisica v Sloveniji še vedno brskalnik številka ena.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Mozzilla Firefox brskalnik

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Podjetje Prolon v Šmarju pri Jelšah je najbolj poznan s trgovino in poslovalnico Telekoma, a to še zdaleč ni njihov edini projekt. Že tri leta uspešno vodijo grafični studio ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več