Računalništvo, telefonija
14.01.2013 19:52

Deli z drugimi:

Share

Agito konferenca poslovnih rešitev 22.1. – 24.1.2013

Za vas smo pripravili odlična predavanja z odličnimi predavatelji! Preverite agendo na Agitovi spletni strani.
Agito konferenca poslovnih rešitev 22.1. - 24.1.2013
Agito konferenca poslovnih rešitev 22.1. - 24.1.2013

Še teden dni do konference, vabljeni k prijavi!

Izpostavljamo predavanje:

  • SharePoint 2013 – Tehnološka (r)evolucija, kjer vam bomo predstavili nove možnosti pri vpeljavi SharePoint 2013, novo licenčno politiko in bistvene razlike med Online in On-Premise postavitvijo.

Na konferenci se nam bodo pridružili tudi gostujoči predavatelji:

Podjetje Agito s pokroviteljstvom podjetja Microsoft in z medijskim sponzorstvom Računalniških novic pripravlja konferenco poslovnih rešitev z nazivom »Izzivi današnjega poslovanja«, ki bo potekala med 22.1. in 24.1. 2013 v Kristalni palači – BTC City, Ljubljana.

Na konferenci se bomo osredotočili na področja poslovnih portalov (na platformi SharePoint), upravljanje odnosov s strankami (na platformi Dynamics CRM), razvoja ljudi (na platformi eHRM), upravljanja identitet (na platformi Forefront Identity Management), upravljanja projektov in portfelja projektov (na platformi Project Server) in vam skozi teoretična predavanja, praktični prikaz izvedbe in pričevanja uporabnikov prikazali dejanske možnosti.

Poleg predavateljev iz podjetja Agito, bodo z nami tudi gostujoči predavatelji: Andrej Mihelič (Akrapovič), Biljana Weber (Microsoft), dr. Danijela Brečko (Planet GV), David Balažic (Consalta), Gregor Potočar (Microsoft), Mateja Sedej (Abanka), Matjaž Madžarac (Telekom) in Nataša Jerman (SKB).

Več informacij na spletni strani: http://www.agito.si/slo/consulting/konferenca/izzivi-danasnjega-poslovanja/Strani/agenda.aspx.

Prijava: http://www.agito.si/slo/consulting/konferenca/izzivi-danasnjega-poslovanja/Strani/prijava.aspx.

Prisrčno vabljeni!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več