Telefoni
15.12.2012 15:09
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung se norčuje iz Applovih zemljevidov

Ker se je pred kratkim skupina motoristov ob uporabi Applovega navigacijskega sistema izgubila na potovanju po Avstraliji, je podjetje Samsung to takoj izkoristilo za promocijo svojega najboljšega mobilnika. Mobilnik Galaxy S3 ima namreč navigacijo, ki ji lahko vedno zaupamo.
Samsung je slab Applov navigacijski sistem s pridom izkoristil za promocijo svojega pametnega mobilnega telefona Galaxy S3.
Samsung je slab Applov navigacijski sistem s pridom izkoristil za promocijo svojega pametnega mobilnega telefona Galaxy S3.

Podjetji Samsung in Apple sta že dalj časa na bojni nogi in vsaka napaka enega ali drugega je ponavadi hudo kaznovana. Ker se je pred kratkim skupina motoristov ob uporabi Applovega navigacijskega sistema izgubila na potovanju po Avstraliji, je podjetje Samsung to kakopak takoj izkoristilo za promocijo svojega najboljšega mobilnika. Telefonski gigant je namreč nemudoma sprožil oglaševalsko akcijo, pri kateri izpostavlja odlično navigacijo, ki ji uporabniki lahko zaupajo na vsakem koraku.

Podjetje Samsung je za namene oglaševanja navigacije pametnega mobilnika Galaxy S3 v avstralskem glavnem mestu Sydney na povsem neobičajnih mestih parkiral terensko vozilo in kombi. Na reklami oglas pa je zapisalo: “Ups, morali bi kupiti Samsung Galaxy S3. Uporabljajte navigacijo, ki ji lahko zaupate.” S tem je telefonski gigant še enkrat pokazal, da je Apple njegova »muza« za kreativne oglase, saj ta oglas namreč ni prvi, v katerem Samsung meče slabo luč na konkurenčni iPhone, čeprav ta v njih ni nikoli neposredno omenjen.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več