Računalništvo, telefonija
13.11.2012 11:19

Deli z drugimi:

Share

Prestigio MultiPad 9.7 ULTRA prejel nagrado

Prestigio MultiPad 9.7 ULTRA prejel nagrado
Prestigio MultiPad 9.7 ULTRA prejel nagrado

Prestigio Multipadi vam omogočajo brskanje po svetovnem spletu in prebiranje elektronske pošte, kjerkoli in kadarkoli vam je na voljo brezžična povezava. Sedaj vam na dopust ne bo več potrebno nositi celega kupa knjig, saj vam Multipad omogoča tudi branje elektronskih knjig. Poleg tega lahko tudi poslušate vašo najljubšo glasbo, saj ima Multipad vgrajene zvočnike in priključek za slušalke. Ogled najljubšega filma bo na Multipadu pravo doživetje. Spletna kamera vam omogoča video komunikacijo z vašimi prijatelji in družino, hkrati lahko z njo tudi fotografirate in shranjene fotografije urejate, pregledujete ter obdelujete. Multipad je takoj pripravljen za uporabo, saj ima že prednameščeno večino najpopularnejših aplikacij, vse ostale pa so enostavno dostopne preko Google Play marketa.

Prestigio MultiPad 9.7 Ultra (PMP5197D_ULTRA) odlikuje izreden dizajn, izboljšana uporabnost, velik ekran, IPS matrika z izjemno svežimi in svetlimi barvami, hitrejše delovanje kot posledica hitrega procesorja in več delovnega spomina, za prijetnejši občutek v rokah poskrbi kovinsko ohišje z gumijastim oprijemom na zadnji strani.

Prestigio MultiPad 9.7 ULTRA deluje na osnovi popularnega operacijskega sistema Android 4.0 Ice Cream Sandwich in ima 24,6 cm / 9,7” (1024×768 pik) velik kapacitativni IPS LED zaslon, ki zazna večprstni dotik.

Podobno kot drugi Prestigio MultiPadi tudi ta model odlikuje “out-of-the-box” princip delovanja, saj so številne aplikacije že prednameščene. Najbolj priljubljene med njimi so Google Mail, multimedijski predvajalnik, številne igre, Skype, Facebook, Twitter, Office Suite Professional ter nova Prestigio eReader aplikacija z neposrednim dostopom do e-spletne knjigarne, ki je založena z več kot 260.000 knjigami v 22 jezikih.

Tehnična specifikacija MultiPada 9.7 ULTRA se ponaša z 1GB delovnega spomina RAM, 16 GB Flash notranjega spomina, razširljivega z micro SD kartico do 32 GB. Prostora za fotografije, glasbo, knjige ali video več kot dovolj. Procesor Cortex A8 Allwinner A10 1GHz pa zagotavlja stabilnost sistema.

MultiPad ima na prednji in zadnji strani vgrajeno 2 MP kamero, vmesnike HDMI, 2 x mini USB 2.0 in za priklop slušalk, 4-smerni G-senzor in hitro 802.11b/g/n brezžično povezavo. Poleg tega nudi tudi mikrofon ter zvočnike, priložen ima eleganten etui in OTG kabel, ki vam omogoča priklop USB naprav. Vse posodobitve sistema se izvajajo OTA (over-the-air) preko integriranega WIFI modula (802.11 b|g|n). Za maksimalno mobilnost je vgrajena Li-Ion baterija s kapaciteto 7.000 mAh, s katero upravlja napredna programska oprema za upravljanje porabe energije.

Naprava podpira večino avdio in video formatov, preko HDMI vmesnika pa se jo lahko priključi na zunanji monitor ali TV. Multipad 9.7 Ultra je zelo tanek in lahek, kakovost izdelave je izjemna. Na voljo je v dveh barvnih različicah: s črnim ali rdečim okvirjem. Naprava ima priložen usnjen etui in 2 leti garancije.

V novembrski številki revije MONITOR je Prestigio MultiPad 9.7 ULTRA v razredu večjih tablic do 300 € prejel prestižno nagrado ZLATI MONITOR – DOBER NAKUP. Navdušili so jih najboljši rezultati testov, odlična izdelava za ta cenovni razred ter cena naprave. Več o tem, kako kupiti tablico in še marsikaj si lahko preberite v reviji.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASBIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ASBIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip zastopnika

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASBIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več