Računalništvo, telefonija
13.05.2012 12:53
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Preprosto in zanesljivo

Crash Plan ProE je sinonim za varnost vaših podatkov, namenjen malim in velikim podjetjem. Kiti se s širokim naborom možnosti in vam omogoča, da varnostno kopiranje svojih podatkov prilagodite svojim željam in potrebam, vse to s preprostim in intuitativnim vmesnikom.
Preprosto in zanesljivo
Preprosto in zanesljivo

Dandanes si je težko predstavljati sodobno podjetje ali računalniško ozaveščenega posameznika, ki ne uporablja takšnega ali drugačnega varnostnega kopiranja svojih podatkov. Predvsem v podjetjih lahko govorimo o nenadomestljivi izgubi, kolikor pride do izgube podatkov, zato je potrebno takšen črni scenarij že vnaprej na vsak način preprečiti.

V tem primeru govorimo o podatkih, ki se vsakodnevno spreminjajo, govorimo o velikih količinah podatkov, o tem, da ni dovolj, da program, ki se uporablja za varnostno kopiranje, starejšo datoteko preprosto prepiše z novejšo, saj se bo starejšo verzijo lahko še potrebovalo in potem, ko pride do neljube izgube podatkov, morajo biti ti podatki obnovljeni in pripravljeni na uporabo v najkrajšem možnem času. Poleg tega pa ni dovolj, da program ustvari le eno kopijo, po možnosti na isti lokaciji, ampak mora program nuditi možnost istočasnega kopiranja večih kopij na različne lokacije, saj smo le tako lahko nedvomno prepričani, da so naši podatki varni. Rešitev, ki varujejo pred najhujšim, torej pred izgubo podatkov, je veliko in le od zahtev in želja uporabnikov je odvisno, katera je najboljša izbira.

CrashPlanProE je cenovno ugodna, celovita rešitev varnostnega kopiranja, ki povsem odpravi kakršnokoli možnost izgube podatkov. V osnovi sta na voljo dve možnosti, varnostno kopiranje na strežnik ali v oblak, lahko pa se ti dve opciji tudi združi in tako ustvari hibrid za najbolj zahtevne uporabnike.

Program vam omogoča, da varnostno kopirate podatke neodvisno od operacijskega sistema, ki ga uporabljate, saj deluje na vseh množično uporabljenih (Windows, Mac, Linux, Solaris), poleg tega pa omogoča tudi varnostno kopiranje podatkov pametnih telefonov (iOS, Android, Windows Phone).

Avtomatično varnostno kopiranje preverja spremembe v datotekah v realnem času in jih kar najhitreje tudi varnostno kopira, popolnoma nemoteče za uporabnika. Ko se podatki varnostno kopirajo na več lokacij, program samodejno preveri, na kateri lokaciji bo kopiranje najhitreje zaključeno in tako najprej kopira prav tja, potem pa še na druge lokacije, tako je poskrbljeno, da v vsakem trenutku obstaja vsaj ena popolna zadnja kopija.

V primeru, da uporabnik po nesreči izbriše datoteko oz. bi rad dostopal do nje tudi izven pisarne, preprosto zažene program ali spletni vmesnik in si jo povrne. Pridobivanje datotek iz varnostne kopije je preprosto in intuitativno, kar omogoča vsakemu uporabniku, da si datoteke povrne sam, brez IT pomoči.

Cene se razlikujejo glede na število licenc, kjer je potrebno omeniti, da je sam program za strežnik brezplačen. Lahko pa se najame rešitev že vse od 100 eur letno na posamezni računalnik, kar je tudi edini strošek.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več