Obvestila podjetij
Računalništvo, telefonija
04.05.2021 13:59
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Preobrazite svojo organizacijo s pomočjo podatkovne inteligence | Vabilo na Quest Data Empowerment Summit

Zdaj velja, da je podatkovna inteligenca ključna za pomoč podjetjem, da se preobrazijo v bolj inovativna, konkurenčna in kupcu prijazna podjetja. Razumevanje podatkov in podatkovnih sistemov omogoča vsem v organizaciji hitrejše, pametnejše in bolj strateške odločitve za spodbujanje rasti.

Na tehnološkem virtualnem dogodku Quest Data Empowerment Summit bodo izpostavljeni trije ključni vsebinski sklopi, in sicer podatkovni procesi, zaščita podatkov in upravljanje podatkov. Predstavljeni bodo najnovejši trendi, najboljše prakse in tehnologije za uskladitev upravljanja kritičnih področij dela s podatki.

Predstavljene bodo rešitve Quest, ki omogočajo preoblikovanje podjetja – npr. Toad, Foglight, Erwin Data Modeler, SharePlex, KACE, QoreStor, NetVault in Erwin Data Intelligence itd.

Ne glede na funkcijo v podjetju (CIO, IT vodja, DBA, razvijalec itd.) bo vsem sodelujočim na voljo vrhunska in strokovna atmosfera polna strokovnih znanj, dolgoletnih izkušenj in inovativnih pristopov. Hkrati bodo organizatorji med sodelujoče izžrebali številne lepe nagrade – npr. PlayStation 4.

Prijava na dogodek in agenda.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Quest Data Empowerment

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901