13.10.2011 15:18

Deli z drugimi:

Share

Lexmark lajša birokracijo v bolnišnicah in drugih zdravstvenih ustanovah

Družba Lexmark je predstavila novo rešitev za bolnišnice in zdravstvene ustanove, ki bo le tem pomagala pohitriti in poenostaviti prijave in upravljanje z dokumentacijo bolnikov. Lexmark Patient Admissions and Registration Solution poenostavlja papirno intenzivne procese ob prijavi bolnikov v zdravstvene zavode, saj omogoča elektronski zajem, organizacijo, izmenjavo in dostop do dokumentacije bolnika, to pa počne na hiter, natančen in varen način. Zdravstveno osebje se tako lahko osredotoči na oskrbo bolnikov namesto na časovno potratno upravljanje z dokumentacijo.
Lexmark lajša birokracijo v bolnišnicah in drugih zdravstvenih ustanovah
Lexmark lajša birokracijo v bolnišnicah in drugih zdravstvenih ustanovah

Rešitev Lexmark Patient Admissions and Registration Solution preveri obstoječo dokumentacijo bolnika že ob prihodu v zdravstveno ustanovo in jo spremlja skozi njegovo celotno pot, bodisi v operacijski ali bolniški sobi, kjer je na voljo pooblaščenemu zdravstvenemu osebju. Dokumentna rešitev deluje z vsemi zdravstvenimi informacijskimi sistemi in pospešuje procese in postopke, povezane z zdravstvenimi dokumenti.

Lexmarkova rešitev za upravljanje dokumentov v zdravstvenih ustanovah omogoča hitro in varno izmenjavo informacij med zdravstvenim osebjem, ki je zadolženo za skrb posameznega bolnika, prav tako pa določene informacije posreduje tudi pristojni administrativni službi. V primeru elektronske zdravstvene kartoteke so različni obrazci za naročila zdravil, urejanje zavarovanja ter drugi dokumenti izpolnjeni bistveno hitreje ter poslani osebju, ki je zanje pristojno.

Programska oprema Perceptive Software je tesno integrirana z Lexmarkovimi sodobnimi večopravilnimi napravami, ki omogočajo hiter zajem in pretvorbo dokumentov v digitalno obliko ter njihovo vključevanje v tokokrog dokumentov zdravstvenega informacijskega sistema ter namenskih aplikacij.

Video predstavitev delovanja rešitve Lexmark Patient Admissions and Registration Solution si lahko ogledate na spodnji povezavi:

http://www1.lexmark.com/en_US/common/modal-vid.html?swf=/common/include/player.swf&flv=/en_US/solutions/industry-solutions/healthcare/patient_admissions_lexmark_demo.flv&flW=1000&flH=768


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več