Prenosni računalniki
20.09.2011 17:10

Deli z drugimi:

Share

Nova serija prenosnikov Inspiron R že v prodaji

Zahvaljujoč priznanim umetnikom, kot so Deanne Cheuk, Korakrita Arunanondchaia, Birittany Waldner in Derek Welch, je nova serija R obogatena z edinstvenimi pokrovi.
Zahvaljujoč priznanim umetnikom, kot so Deanne Cheuk, Korakrita Arunanondchaia, Birittany Waldner in Derek Welch, je nova serija R obogatena z edinstvenimi pokrovi.

Na naše tržišče so prispeli novi dizajnerski modeli Dellovih prenosnikov Inspiron R N5110 in N7110, ki poleg številnih osveženih tehničnih lastnosti, omogočajo tudi spreminjanje zgornjega dela ohišja. Pod personalizirano obliko prenosnika Inspiron R, se je podpisalo podjetje Switch by Design Studio, ki sodeluje z mnogimi priznanimi neodvisnimi umetniki, oblikovalci in partnerji, skupaj z luksuzno znamko laka za nohte OPI. Zamenljivi pokrovčki prihajajo v različnih živahnih barvah, katere je možno enostavno zamenjati že z enim samim klikom, s čemer prenosnik dobi povsem nov videz.

Zahvaljujoč priznanim umetnikom, kot so Deanne Cheuk, Korakrita Arunanondchaia, Birittany Waldner in Derek Welch, je nova serija R obogatena z edinstvenimi pokrovi, kot so “Lovers in the Morning”, “Kaleidoscope”, “X”, “Big Giant Plaid” tr “Horizontal del Infinito in Green” ali “Horizontal del Infinito in Pink”. Širok izbor zamenljivih pokrovov, je Dell dopolnil z dopolnjeno zbirko, ki se zgleduje po Indiji. To so pokrovi kot so “Shaadi”, ki spominja na indijsko poroki, vključno s svetlimi barvami in tradicionalnimi vzorci, “Amir” (v arabščini “princesa”) zanimivih vzorcev in dramatičnih barv, “Mehndi” navdihnjen z edinstveno kano tetovažo in “Sangeet” prepleten vzorec decentnih barv, ki slavi skupnost dveh družin.

Inspiron R omogoča uporabnikom, da izbirajo med najnovejšo generacijo procesorjev Intel i3 ali i5 in do največ 8 GB RAM pomnilnika. Dodatno udobje omogoča Blu-ray optični pogon, 3D Blu-ray predvajanje in prikaz na eksternem zaslonu prek povezave HDMI 1.4. Z vgrajeno podporo za Wireless Display, integrirano programsko opremo Dell Stage, 9 celično baterijo, ki lahko zdrži do 13 ur dela, chiklet tipkovnico, spletno kamero ter operacijskim sistemom Windows 7 Home Premium ali Professionall, bo nova serija Inspiron prenosnikov bržkone odlična izbira za povprečnega uporabnika.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Dell prenosni računalniki

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več