Računalništvo, telefonija
28.07.2010 14:48
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zvok, ki pomirja

NAD C 356BEE
NAD C 356BEE

NAD Electronics, eden vodilnih proizvajalcev visoko zmogljivih avdio in video komponent, je predstavil integriran ojačevalnik zvoka C 356BEE, ki je talent na svojem področju. V podjetju so implementirali znanje družbe Master Series M3 in ga vključili v nov model ojačevalnika, ki razvaja s podrobnim, usklajenim in sproščujočim zvokom. Tudi na višjih ravneh poslušanja, NAD Soft Clipping tehnologija zagotavlja nežno spreminjanje zvočnega zapisa, s čimer prizanesemo tako zvočniškemu sistemu, kot tudi ušesom, pred neželenimi distorzijami.

C 356BEE primerno regulira z visoko napetostnim napajalnikom, posledica česar je najnižja vrednost distorzije zvoka ter šuma v svojem razredu. Njegova moč se ustavi pri 2 x 80 vatih in dosega praktično ves frekvenčni razpon, od 20 Hz do 20 kHz.

Ker NAD deluje in proizvaja svoje izdelke v skladu s skrbjo za okolje, tudi ojačevalnik C 356BEE porabi manj energije, kar pa ne ovira njegove zmogljivosti. V stanju pripravljenosti ojačevalnik porabi manj kot 0,5W energije, pri čemer bo v pomoč tudi t.i. gumb »počitnice«.

Ojačevalnik je kot nalašč za vse, ki ne morete brez svoje glasbe na MP3 predvajalnikih in iPodih, saj omogoča njihovo direktno priključitev. Za udobno poslušanje seveda poskrbi tudi daljinski upravljalnik, ki je kompatibilen z vsemi NAD izdelki.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,