Igre
23.05.2010 14:40
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bioware kuha serijo prenosljivih dodatkov za Mass Effect 2

Bioware je  najavil, da bodo izdali serijo prenosljivih dodatkov, ki nam bodo pomagali razumeti kako se zgodbi med igrama povezujeta.
Bioware je najavil, da bodo izdali serijo prenosljivih dodatkov, ki nam bodo pomagali razumeti kako se zgodbi med igrama povezujeta.

Ko je pred dvema letoma, v mesecu maju na trg prispela igra Mass Effect je bilo čutiti, da je bilo veliko skeptikov, ki niso bili prepričani v uspeh te igre. Toda že po prvih nekaj minutah je bilo očitno, da je pred nami prava uspešnica. Seveda je kmalu zatem sledilo tudi nadaljevanje, ki je bilo še veličastnejše od prvega.

In glede na to, da je saga Mass Effect mišljen kot trilogija, bomo v bližnji prihodnosti potemtakem ugledali tudi tretji del, kajne? Da. A čeprav avtorji v tem trenutku še niso pripravljeni, da bi z nami delili informacije o Mass Effect 3, pa so nam vseeno navrgli nekaj manjših informacij o zgodbi med drugim in tretjim delom omenjene sage.

Zgodba, ki jo bo Mass Effect 3 pripovedoval, se očitno ne bo nadaljevala takoj za koncem dvojke. V ta namen je Bioware najavil, da bodo izdali serijo prenosljivih dodatkov, ki nam bodo pomagali razumeti kako se zgodbi med igrama povezujeta.

Kdaj bodo omenjeni dodatki na voljo, ni znano, niti koliko jih bomo deležni. Upamo lahko le to, da nam bodo kmalu izdali svoje načrte za Mass Effect 3.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več