Računalništvo, telefonija
14.05.2010 15:47
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Apple iWatch: vseopravilna ročna ura s projektorjem

Bi kupili ročno uro Apple iWatch, kolikor bi bila naprodaj?
Bi kupili ročno uro Apple iWatch, kolikor bi bila naprodaj?

Ce ste naveličani klasičnih in monotonih ročnih ur ter si želite nekaj povsem neobičajnega, bi verjetno takoj kupili ročno uro iWatch podjetja Apple, kolikor bi bila ta dosegljiva v prosti prodaji. Koncept izjemno zanimive ročne ure so pripravili modni oblikovalci italijanskega podjetja ADR Studio, ki nadvse obožujejo izdelke podjetja iz Cupertina.

Ohišje ročne ure iWatch podjetja Apple naj bi bilo izdelano iz visokokakovostnega aluminija. Za povezljivost bi bilo poskrbljeno z brezžičnima povezavama Wi-Fi in Bluetooth, medtem ko naj bi bilo za shranjevanje podatkov na voljo kar 16 gigabajtov vgrajenega pomnilnika. Z ročno uro iWatch bi se lahko povezali celo z večpredstavnostnim predvajalnikom iPod, mobilnim telefonom iPhone in tabličnim računalnikom iPad. Vgrajeni projektor pa bi poskrbel za projiciranje kakovostnih slik kar na platno oziroma steno.

Mi lahko ob tem upamo le, da bo podjetje Apple prisluhnilo modnim oblikovalcem italijanskega podjetja ADR Studio in zanimivo ročno uro predstavilo že na letošnji konferenci WWDC 2010. No, pustimo se presenetiti.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več