Računalništvo, telefonija
13.05.2010 08:20
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako povezovati in širiti dobre projektne prakse?

Versus organizacija dogodkov in Askit d.o.o. sta predstavila poslanstvo konference Projektno vodenje v praksi, njeno vsebino, cilje in pričakovane učinke za podjetja, katerih udeleženci bodo na konferenci pridobivali nova znanja in praktične napotke za delo v projektih. Konferenca je namenjena tudi predstavitvi, povezovanju in sodelovanju projektnih in njim komplementarnih združenj.
Utrinki iz tiskovne konference Projektno vodenje v praksi
Utrinki iz tiskovne konference Projektno vodenje v praksi

Poslanstvo konference Projektno vodenje v praksi je povezovati teorijo s prakso, klasična projektna znanja z umetnostjo mehkih veščin, projektna in njim komplementarna združenja, projektne vodje in funkcijske menedžerje, ponudnike informacijske podpore za projektno vodenje in njihove uporabnike, znanstvene ustanove in gospodarstvo.

Konferenca Projektno vodenje v praksi predstavlja kombinacijo informiranja, izobraževanja in razvoja projektnih kompetenc, prenosa praktičnih projektnih izkušenj in uporabnih pristopov, vključno s prikazom delovanja IT orodji. Vse z namenom učinkovitejše uporabe projektnih znanj v praksi. Skozi delavnice, predavanja s praktičnimi napotki, predstavitve uspešno izvedenih projektov ter predstavitve (IT) orodij, ki olajšajo in optimizirajo izvedbo projektov, bodo udeleženci pridobili uporabna znanja, za katera bi sicer morali drugače obiskovati več seminarjev in delavnic.

Konferenca je namenjena tudi predstavitvi, povezovanju in sodelovanju projektnih in njim komplementarnih združenj, kot so PMI, ZPM, IIBA, Društvo moderatorjev Slovenije.

Na konferenci bodo s svojimi prispevki iz prakse sodelovale organizacije kot so: Trimo d.d., Hella Saturnus Slovenija, Skupina Energoplan, SID banka in druga. Uvodni (Key note) govorec iz tujine bo predstavil dva primera uvajanja Portfolio Project Management-a v povezavi z Balanced Scorecard-i.

Na konferenci organizator pričakuje v treh sekcijah: Management, Projektni tim, IT orodja in Omizja sodelovanja skupaj med 70 in 100 udeležencev različnih profilov: CEO-te in člane uprav, srednji management, vodje projektnih pisarn, projektne vodje, člane projektnih timov, CIO-te, poslovne analitike, predstavnike služb za razvoj kadrov.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več