Telefoni
03.03.2010 14:06

Deli z drugimi:

Share

Uporabniki mobilnih telefonov WinMo 6.5 ne bodo deležni posodobitve na Windows Phone 7

HTC HD2 nudi popolnoma novo telefonsko izkušnjo z operacijskim sistemom Windows® in 4,3-palčnim kapacitivnim zaslonom z visoko resolucijo, občutljivim na dotik.
HTC HD2 nudi popolnoma novo telefonsko izkušnjo z operacijskim sistemom Windows® in 4,3-palčnim kapacitivnim zaslonom z visoko resolucijo, občutljivim na dotik.

Uporabniki mobilnih telefonov, ki poganjajo najnovejši Microsoftov mobilni operacijski sistem Windows Mobile 6.5, ne bodo deležni posodobitve na Windows Phone 7. To je pred kratkim žal potrdil tudi Microsoftov izvršilni direktor oddelka Mobile Communications Business za azijsko-pacifiški trg. Z novim operacijskim sistemom Windows Phone 7 tako ne bo mogoče nadgraditi niti najsodobnejših pametnih mobilnih telefonov, kot je na primer HTC HD 2.

V kolikor bomo želeli uporabljati novi Microsoftov operacijski sistem Windows Phone 7, bomo torej primorani v nakup novega mobilnega aparata. Prvi mobilnik, opremljen z njim, pa naj bi bil izdelek podjetja LG. Pametni mobilni telefon LG s platformo Windows Phone 7 bo opremljen s polno drsno tipkovnico QWERTY in bo le za odtenek tanjši od priljubljenih mobilnikov Apple iPhone in Google Nexus One. Novinec se bo med drugim lahko pobahal z namensko strojno opremo za digitalni fotoaparat ločljivosti petih milijonov točk in bogato paleto prednameščene programske opreme.

Z najnovejšim Microsoftovim mobilnim operacijskim sistemom Windows Phone 7 bodo na srečo opremljeni tudi izdelki številnih drugih proizvajalcev, kot so HTC, Samsung, Sony Ericsson, Dell in HP. Prve mobilne telefone, opremljene z njim, pa lahko na trgu pričakujemo še pred poletjem.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več