Telefoni
24.11.2009 12:23

Deli z drugimi:

Share

Samsung S8000 Jet deležen popravkov

Vsi ljubitelji strani Facebook, Twitter in MySpace bodo veseli popravkov.
Vsi ljubitelji strani Facebook, Twitter in MySpace bodo veseli popravkov.

Lastniki mobilnika Samsung S8000 Jet lahko svojo napravico nadgradite z novo strojno kodo (firmware), ki prinaša številne izboljšave. Zelo opazni so novi programski dodatki (Widgets), ki med drugim prinašajo povezave do priljubljenih spletnih strani Facebook, Twitter in MySpace, ter drugačna 3D kocka (3D Cube). Pri samem uporabniškem vmesniku lahko sedaj tudi sami razvrščamo glavne ikone, kar smo že videli pri modelu M8910 Pixon12.

Nekaterih izboljšav sta bila deležna tudi brskalnik in pregledovalnik multimedijskih vsebin. Gumba za glasnost sedaj ne služita več za približevanje in oddaljevanje pogleda spletne strani, ampak za premikanje med stranemi. Model brskanja po glasbeni zbirki sedaj močno spominja na tistega iz Applovega mobilca iPhone. Opazna pa je tudi razlika ob ogledu galerij slik. Z novo strojno kodo je namreč nalaganje in premikanje med njimi hitrejše, a je obenem samo odpiranje posameznih slik nekoliko počasnejše (traja sekundo ali dve dlje).

Če bi si radi strojno kodo naložili na vašega Samsunga S8000 Jet, si jo lahko snamete iz tega foruma, kjer najdete tudi navodila za ta podvig.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več