Namizni računalniki
14.10.2024 16:00

Deli z drugimi:

Share

Mini računalnik Lenovo z Intel Core i9 je tukaj!

Ta majhen namizni računalnik črne barve z imenom Lenovo ThinkCentre ponuja impresivno računalniško moč z Intel vPro ® Enterprise ali Essentials procesorji Intel ® Core™ i9 12. generacije in ima vgrajenega kar 32 GB spomina. Pravi mali črni vrag!

Želite prihraniti na prostoru v vaši pisarni in na zmogljiv računalnik majhnih mer priklopiti kar do 4 monitorje in uživati v neprekosljivi hitrosti po ugodni ceni.

Vse to in še več ponuja mini PC Lenovo ThinkCentre, ki se lahko priključi na obstoječ monitor ali pa vstavi v prilagojene serije Lenovo monitorjev in tako dobite sistem monitorja in računalnika vse v enem. Specialist za Lenovo podjetje Geri Computer d.o.o. iz Maribora ponosno predstavlja model Lenovo ThinkCentre M80q G3 i9 s sledečimi specifikacijami:


  • Procesor: QuadCore Intel Core i9-12900T
  • RAM: 32 GB DDR 5 SO DIMM
  • Disk: 512 GB SSD NVME + 1 TB HDD
  • Grafika: Intel IRIS XE integrated graphics
  • Operacijski sistem: Microsoft Windows 11 Pro
  • Garancija: 3 leta garancije


ThinkCentre M80q Gen 3 je enostaven za uvajanje, posodabljanje in upravljanje s funkcijami, kot sta samopopravljivi BIOS in dostop brez orodja do SSD in pomnilniškega modula. Razširjena V/I vrata, vključno s prilagodljivo povezljivostjo prek prilagodljivega V/I, vam omogočajo povezavo vseh zunanjih naprav, ki jih potrebujete.

Lenovo je zavezan h kakovosti, zato brizganje, prah in drugo niso problem za majhen namizni računalnik M80q Gen 3. Certificiran je po vojaških standardih na več merilih trdnosti in trajnosti v resničnem svetu. Kot vse naprave ThinkCentre je izdelan iz reciklirane plastike z zaprto zanko in ima certifikat ENERGY STAR ® 8. Novost je trenutno na voljo po akcijski ceni 849 EUR z DDV. Skupaj z prilagojenim Lenovo monitorjem diagonale 24 palcev z vgrajeno kamero pa je komplet na voljo za vsega 999 EUR.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več