Računalništvo, telefonija
Pametne ure
Telefonija
14.10.2024 08:00

Deli z drugimi:

Share

Huawei Watch GT 5 – kjer se tehnologija prepleta z eleganco

Navdihnjena s konceptom Gran Turismo, ki označuje luksuzna športna vozila z izjemno zmogljivostjo, zanesljivostjo in močjo, je Huawei zasnoval vrhunsko serijo pametnih ur Watch GT 5, ki združuje napredno tehnologijo, trpežnost in dolgo življenjsko dobo.

Nove ure ponujajo več kot le fitnes in zdravstvene funkcije – izstopajo tudi z vrhunsko izdelavo in prefinjenim dizajnom. Na voljo so v treh različnih velikostih ter več različicah, ki se razlikujejo po materialih in funkcionalnostih. Profesionalna izvedba Watch GT 5 Pro vključuje dodatne funkcije, kot so snemanje elektrokardiograma (EKG) ter športna načina za prosto potapljanje in golf, kar ni na voljo pri standardnih modelih.

Izjemna kakovost izdelave

46-milimetrska različica Watch GT 5 Pro izstopa z ohišjem iz titana, ki ga krasijo natančno obdelani robovi, sijoči pod vsakim kotom. Ura je opremljena s safirnim steklom, odpornim proti praskam, pašček pa je lahko iz titana ali fluoroelastomera. Manjša, 42-milimetrska različica je izdelana iz keramike, ki je rezultat kompleksnega in dolgotrajnega postopka, kar ji zagotavlja brezhibno, čisto belo površino. Poleg keramičnega paščka je na voljo tudi izvedba z možnostjo izbire paščka iz istega materiala.

Eleganca in funkcionalnost

Pri izbiri pametne ure oblikovanje igra ključno vlogo, a vendar funkcionalnost ostaja enako pomembna. Serija Watch GT 5 odlično zadovoljuje potrebe športnih navdušencev, obenem pa ponuja še veliko več. Ne glede na to, ali uživate v vadbi v telovadnici ali na prostem, vam pametna ura nudi več kot 100 različnih vadbenih načinov in obsežen nabor funkcij za spremljanje zdravja. Ko zaključite vadbo in se odpravljate na večerjo ali sprehod, bo Watch GT 5 Pro s svojim elegantnim videzom in bogato izbiro številčnic skupaj z dinamičnimi animacijami, kot je Land of Luxury, ki prikazuje tradicionalni analogni krožni koledar, odlično dopolnjevala vaš slog, kakršenkoli že ta je.

Rekreacija ter zdravje

V zadnjih letih sta gibanje in vadba postala izjemno priljubljena načina preživljanja prostega časa. Vendar pa zaradi hitrega tempa sodobnega življenja mnogim obisk fitnesa predstavlja ogromen izziv. Na srečo obstajajo druge možnosti, kot so vadba v parkih, domače telovadnice in spletni trenerji. Znanstveno je dokazano, da redna vadba izboljšuje zdravje in splošno kakovost življenja.

Kaj pa, če šele začenjamo in nismo prepričani, na kaj se osredotočiti? Huawei Watch GT 5 vam lahko pomaga s svojimi naprednimi funkcijami. Ura ves dan spremlja srčni utrip, meri nasičenost kisika v krvi, šteje korake in analizira kakovost spanja. Med vadbo beleži tempo, intenzivnost, porabo kalorij in svetuje, kako dolgo potrebujemo za regeneracijo. Na podlagi teh podatkov lažje razumemo signale, ki nam jih pošilja telo, ter ga bolje pripravimo na fizične napore. Watch GT 5 tako motivira uporabnike, da dosežejo svojo najboljšo formo, ne glede na to, ali so začetniki, rekreativci ali vrhunski športniki.

Prosto potapljanje in golf

Golf je eden najbolj priljubljenih športov na svetu z okoli 70 milijoni igralcev. Gre za šport, ki zahteva eleganco in prestiž, saj se pogosto igra na ekskluzivnih igriščih. Watch GT 5 Pro se popolnoma zlije s to izkušnjo z vrhunskim dizajnom iz titana ali keramike, izjemnim AMOLED zaslonom in prilagodljivimi številčnicami, ki spremljajo vsak zamah. Analiza začetnega udarca je razširjena na spremljanje celotne igre na več kot 15 tisoč igriščih z natančnimi zemljevidi ter podporo za analizo igre od začetka do konca.

Poleg tega je Huawei Watch GT 5 Pro zaradi vodotesnosti primerna tudi za prosto potapljanje do globine 40 metrov, vključno s slano vodo. Ura v realnem času beleži podatke o hitrosti, globini in trajanju potopa ter vas opozori, če se potopite pregloboko ali ste predolgo pod vodo.

Povezljivost in združljivost

Poleg številnih športnih in zdravstvenih funkcij Watch GT 5 zagotavlja impresivno vzdržljivost baterije – do 14 dni pri 46 – milimetrski različici in do 7 dni pri manjši. Ura omogoča sprejemanje klicev, odgovarjanje na sporočila in shranjevanje do 500 pesmi, medtem ko različice »Pro« ponujajo še možnost prenosa zemljevidov na napravo. Ura je popolnoma združljiva z iOS in Android napravami, povezovanje pa je hitro in preprosto.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei Huawei Watch GT 5 Pro

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Huawei
Za več informacij so vam na voljo pri Huawei
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Huawei? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več