Življenjski slog
07.10.2024 15:15

Deli z drugimi:

Share

Kako kupiti Flockerz ($FLOCK) – Meme kovanec z visokim letnim donosom

Flockerz ($FLOCK) ni le še en meme kovanec. Ta žeton ERC-20, ki je „meme kovanec ljudstva“, v ospredje postavlja decentralizacijo s svojo decentralizirano avtonomno organizacijo (DAO) in edinstvenim mehanizmom V2E (Vote-to-Earn). Toda kaj je tisto, zaradi česar zares izstopa? Raziščimo, zakaj bi bil Flockerz vreden vaše pozornosti in kako se lahko vključite v akcijo.

Obiščite predprodajo Flockerz

Kaj je Flockerz?

Flockerz je zasnovan tako, da daje moč svoji skupnosti. Imetniki $FLOCK niso le pasivni udeleženci – imajo vpliv na prihodnost projekta. To vključuje glasovanje o ključnih zadevah, kot so strategije širitve, trženjska prizadevanja, izgorevanje žetonov in nove funkcije. Ne gre le za žeton, temveč za oblikovanje celotnega projekta.

Če iščete naložbeno priložnost, Flockerz ponuja neverjetni 10,578-odstotni letni donos (APY) za staking, kar je številka, ki jo je težko prezreti. To bi lahko bila velika privlačnost za tiste, ki jih zanima pasivni dohodek s stavami.

Ključne lastnosti programa Flockerz

  • Zagon in platforma: $FLOCK deluje na verigi blokov Ethereum kot žeton ERC-20.
  • Tokenomika: Čeprav največja ponudba še ni znana, je razdelitev dodelitve naslednja: 25 % za trezor DAO, 25 % za staking, 20 % za nagrade zgodnjim vlagateljem, 20 % za trženje in 10 % za kotiranje na centraliziranih in decentraliziranih borzah (CEX & DEX).
  • Uspeh predhodne prodaje: zbranih je bilo že 260 tisoč USD, cena žetona pa trenutno znaša 0,0056109 USD.
  • V2E & DAO: S funkcijo Vote-to-Earn so imetniki nagrajeni za sodelovanje pri glasovanju, kar jim omogoča neposreden vpliv na usmeritev projekta.

V čem je Flockerz edinstven?

Osnovna identiteta projekta je njegova decentralizacija in skupnostno upravljanje. Mehanizem V2E imetnikom omogoča, da aktivno odločajo o načrtu projekta. Ta raven sodelovanja in osredotočenost na strukturo DAO pomenita, da je Flockerz več kot le meme kovanec – je gibanje za resnično opolnomočenje uporabnikov.

Osrednja ideja FLOCKERZ je Flocktopia. To je DAO za projekt. Vsak član skupnosti ima s tem sistemom DAO glas pri usmerjanju projekta.

FLOCKERZ daje skupini Flock možnost glasovanja o pomembnih vprašanjih, namesto da bi bila vsa moč za sprejemanje odločitev na enem mestu. Te so sestavljene iz prihajajočih funkcij, razvoja projekta, izgorevanja žetonov, taktik trženja in pobud za rast.

Sodelovanje pri teh odločitvah je zelo preprosto. Vse, kar je potrebno za oddajo glasu, je, da imate žetone $FLOCK. Količina žetonov, ki jih imate, določa, kolikšen vpliv imate med postopkom glasovanja. Poleg tega ob vsakem glasovanju prejmete brezplačne žetone $FLOCK.

Kaj FLOCKERZ počne drugače?

Meme kovance pogosto kritizirajo, ker so preveč centralizirani in o pomembnih odločitvah odločajo brez sodelovanja skupnosti. Vlagatelji se zato lahko počutijo odrezane od kovanca, ki ga financirajo.

Decentralizirana struktura upravljanja družbe FLOCKERZ rešuje to težavo. Cilj projekta je ljudem vrniti nadzor. S projektom FLOCKERZ lahko vsak imetnik žetona odloča o njegovi prihodnosti.

FLOCKERZ daje vsem uporabnikom enake možnosti ne glede na njihovo raven izkušenj v industriji kriptovalut. Poleg tega projekta ne upravlja en sam subjekt. Vse odločitve se sprejemajo usklajeno. Poleg tega se vaš zaslužek povečuje z vašim sodelovanjem.

Kako kupiti Flockerz v 4 preprostih korakih

  1. Obiščite uradno spletno mesto za predprodajo: Obiščite preverjeno spletno mesto na naslovu flockerz.com.
  2. Povežite denarnico: Kliknite gumb „Connect Wallet“ in izberite svojo denarnico.
  3. Izberite svoj način plačila: $FLOCK lahko kupite z ETH, USDT, BNB ali fiat valuto.
  4. Potrdite transakcijo: Ko se predprodaja konča, boste prejeli svoje žetone.

Obiščite predprodajo Flockerz

Zakaj je Flockerz dobra naložbena priložnost?

Flockerz bi lahko pritegnil tako izkušene vlagatelje kot kripto novince, zlasti tiste, ki cenijo decentralizacijo in projekte, ki jih vodi skupnost. Z uspešno predprodajo, ki je že v teku, in zanimivimi nagradami za vložke ponuja tako takojšnji kot dolgoročni potencial.

Če iščete obetaven meme kovanec z resnično uporabnostjo, je Flockerz morda tisti, ki ga morate opazovati. Bi lahko postal naslednja velika stvar v kriptovalutah? To bo pokazal čas, vendar je zaradi kombinacije upravljanja DAO in visokih nagrad močan kandidat za leto 2024.

Obiščite predprodajo Flockerz


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem CryptoPR.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več