Igre
26.09.2024 16:28

Deli z drugimi:

Share

Novi kontroler Xbox vas bo takoj navdušil

Novi brezžični kontroler Xbox je opremljen s prodajno oznako »Ghost Cipher Special Edition«. Njegova posebnost je v prosojnem ohišju.
Foto: Xbox
Foto: Xbox

Brezžični kontroler Xbox podjetja Microsoft je namenjen tudi nekoliko zahtevnejšim ljubiteljem igre. Njegov kontroler lahko namreč uporabljamo tudi za igranje iger na osebnih računalniki. Zato bo mnoge zagotovo razveselila novica, da je podjetje Microsoft nedavno ponudilo v prodajo povsem novo različico kontolerja. Ta bo zagotovo navdušil tudi najzahtevnejše uporabnike.

Novi brezžični kontroler Xbox je opremljen s prodajno oznako »Ghost Cipher Special Edition«. Njegova posebnost je v tem, da je njegovo ohišje prosojno in stilsko zelo privlačno, kar bodo znali ceniti mnogi. To namreč pomeni, da so vidne vse notranje komponente kontrolerja. Edine komponente, ki niso prosojne, so zadnji del daljinca, prevleka proti drsenju rok in seveda gumbi.

Preostale lastnosti novega brezžičnega kontrolerja Xbox so enake njegovim predhodnikom. To pomeni, da je tudi novinec opremljen s 3,5-milimetrskim priključkom za slušalke, vmesnikom USB-C in nudi do 40 ur avtonomije delovanja. Novi kontroler je tudi zapakiran v kompaktnejšo embalažo. Ta je za kar 22 odstotkov manjša in 21 odstotkov lažja od klasične embalaže.

Novi Xbox Wireless Controller Ghost Cipher Special Edition za povezovanje uporablja brezžično povezavo Bluetooth. Novost lahko povežemo tako z igralnima konzolama Xbox Series S/X kot tudi osebnimi računalniki Windows 10/11 ter pametnimi mobilnimi telefoni in tabličnimi računalniki Android in iOS. Za nameček je tudi združljiv z oblačno storitvijo Xbox Cloud Gaming.

Novi Xbox Wireless Controller Ghost Cipher Special Edition je že mogoče prednaročili na spletni povezavi https://www.xbox.com/en-GB/accessories/controllers/ghost-cipher-special-edition. Zanj bo treba odšteti preračunanih 77,81 evrov. Prvi kupci pa bodo novost prejeli od 8. oktobra dalje.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Xbox konzole

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več