Življenjski slog
23.09.2024 13:15

Deli z drugimi:

Share

Kakšna bo Bitcoin cena v prihodnjih letih? – Nove predprodaje kriptovalut na obzorju

Dobra novica, vlagatelji in navdušenci nad kriptovalutami! Bitcoin se je ponovno vrnil in zaradi vse večjega zanimanja institucionalnih vlagateljev ukradel šov. Po 30-odstotnem padcu z najvišje cene 73.000 dolarjev se ta kriptovaluta zdaj trguje nad 60.000 dolarji in je željna znatnih premikov navzgor.

Nedvomno je o napovedi cene Bitcoina treba še veliko razpravljati. Toda preden nadaljujemo, vam predstavljamo najnovejše informacije o štirih novih kriptožetonih v predprodaji , ki so pripravljeni ponuditi višje donose. In najboljši del? Pripravljene so na to, da bodo rasle skupaj z bikovskim zagonom Bitcoina. 

Pepe Unchained (PEPU): Najboljši meme kovanec v letu 2024, ki je zgrajen na omrežju Layer 2

Prvi na našem seznamu je Pepe Unchained, meme kovanec, ki se uvršča med najboljše predprodaje žetonov v tem letu. Kljub nedavnim težavam na trgu je ta altcoin zbral več kot 13,4 milijona dolarjev. To je znak, da je v tem projektu več, kot se zdi na prvi pogled.

Zato se sprašujete, kaj je razlog za ta projekt? Pepe Unchained je poklon super kriptovaluti (Pepe), hkrati pa uvaja omrežje druge plasti na Ethereumu. Ta nova veriga blokov želi konkurirati Ethereumu z reševanjem težav v zvezi z visokimi pristojbinami za plin in počasnimi transakcijami. V skladu s poročilom projekta bo to novo omrežje postalo 100-krat hitrejše.

Kot smo že omenili, se Pepe Unchained v predprodaji vse bolj uveljavlja, saj ponuja diskontno ceno 0,0096897 USD za PEPU. Čeprav se bo kmalu zvišala, projekt izenačuje pogoje za vse vlagatelje, ki so zamudili prejšnje priložnosti za kriptovalute. Ob vložitvi žetonov PEPU lahko uživate tudi v nagradah za vložek v višini več kot 100 % APY (letni donos).

Zanimivo je, da strokovnjaki, kot sta 99Bitcoins in ClauBro, za Pepe Unchained napovedujejo 100-kratne donose. To krepi zaupanje vlagateljev in je povečalo aktivnosti kitov v predprodaji. Če se še niste pridružili, je zdaj pravi čas, da se vključite v ta projekt, še preden se pojavi na najpomembnejših borzah. Ne zamudite teh edinstvenih priložnosti.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

MemeBet Token (MEMEBET): Odlični GambleFI projekt z inovativno platformo za staking

MemeBet je še en vrhunski kovanec v predprodaji, ki je pripravljen premostiti vrzel med uporabnostjo in navdušenjem, saj ponuja vrednost in neustavljivo privlačnost meme kovancev. Predstavljajte si to: z igralniško igro podvojite svoje imetje meme kovancev, nato pa ti isti kovanci med naslednjim bikovskim trgom skokovito narastejo. 

Memebet zagotavlja zabavno igralniško izkušnjo, hkrati pa meme kovancem zagotavlja uporabnost v resničnem svetu. Njegov lastni žeton MEMEBET poganja platformo in uporabnikom ponuja nagrade, kot so „Play-to-Earn airdrops“, igralniški „Lootbox“ in povabila v skupine VIP za igralce z velikim številom točk.

Predprodaja je v polnem teku, 2 milijardi žetonov pa sta na voljo, zato je zdaj čas, da se pridružite. 70 % žetonov je na voljo v predprodaji, kar uporabnikom zagotavlja neposredno korist od uspeha platforme. Obiščite spletno mesto Memebet, povežite svojo denarnico in kupite žetone z ETH, BNB, MATIC ali USDT. Ne zamudite tega dinamičnega projekta in v kratkem času uživajte v impresivnih dobičkih.

Obiščite predprodajo MemeBet

Crypto All-Stars (STARS): Odlična staking platforma za vse meme kovance

Naslednji je Crypto All-Stars, še en viralni žeton v predprodaji, ki je v prvem mesecu predprodaje zbral več kot 1,2 milijona dolarjev. Medtem ko v svoj ekosistem vnaša humor, prinaša STARS ogromno uporabnost zaradi svoje inovativne platforme za staking – MemeVault. Na njej lahko vlagatelji za zaslužek STARS stavijo najboljše meme kovance, kot so Doge, Pepe in Shiba Inu.

Poleg tega velja, da več ko imate zvezdic, višje so vaše nagrade. Ta edinstven pristop ustvarja nagrajujoče okolje za vlagatelje in ljubitelje memejev. Še bolje je, da lahko uživate v donosu na vložek v višini več kot 1.000 %. Poleg tega je njegova predprodajna ponudba izjemno dostopna, saj lahko STARS kupite prek ETH, BNB ali USDT.

Crypto All Stars

Trenutna cena žetonov STARS je 0,0014419 USD, ki se bo zvišala takoj, ko bodo doseženi mejniki financiranja. Zato je zgodnja udeležba ključnega pomena, če želite uživati v njegovem zagonu. Ekipa, ki stoji za tem projektom, je 20 % celotne zaloge žetonov STARS namenila za predprodaje, 25 % pa za vložke. 

Strokovnjaki so prav tako optimistični, saj ClayBro v STARS vidi ogromen potencial, zlasti zaradi visoke stopnje APY (letnega donosa) in edinstvenega MemeVault. Ne zamudite tega nastajajočega igralca in njegovih možnosti, da zgodnjim posvojiteljem projekta prinese velike dobičke.

Obiščite predprodajo Crypto All-Stars

Kakšna bo cena Bitcoina v prihodnosti? 

Ko Bitcoin pridobi zagon nad 60.000 dolarjev, strokovnjaki spremenijo svoje napovedi. Kljub zgodovinskim analizam o slabših rezultatih kovanca v septembru se pojavljajo novejša bikovska pričakovanja.

Michael Van de Poppe, glavni naložbeni direktor pri družbi MN Consultancy, pogumno napoveduje, da bi se lahko Bitcoin v tem tržnem ciklu povzpel med 300 in 600 tisoč dolarji. Ključni razlog za tako visoko ceno? Trdi, da je trenutna ocena kovanca v primerjavi z njegovim potencialom „izjemno nizka“.

V začetku letošnjega leta je Bitcoin dosegel novo rekordno vrednost 73.000 po zaslugi uvedbe BlackRockovega ETF. S tem se je začel val institucionalnega zanimanja za kriptovalute, kar še dodatno nakazuje na bikovske obete kovanca. To je spodbudilo tudi VanEck, še eno vodilno investicijsko podjetje, da je ocenilo, da bi lahko Bitcoin do leta 2050 dosegel 2,91 milijona dolarjev.

Pomembno je, da drugi strokovnjaki ostajajo konservativni in menijo, da bo Bitcoin v prihodnjih letih presegel 100.000 dolarjev. Ker so te napovedi znane, se analitiki strinjajo, da bodo denarne politike igrale veliko vlogo pri prihodnji vrednosti tega velikana. Na splošno postaja dolgoročni potencial Bitcoina jasen, ko ga sprejema vse več institucij, zato lahko kmalu pričakujemo povečan zagon.

V spodnji preglednici so prikazane povprečne napovedi za Bitcoin v obdobju od leta 2024 do 2029.

The table below shows the average prediction for Bitcoin from 2024 to 2029

Spoznajte te nove predprodaje kriptovalut in uživajte v živahnih dobičkih sredi Bitcoinove bikovske serije

Bitcoin se približuje meji 60 tisoč dolarjev in jo presega, zato je navdušenje v kripto skupnosti izjemno. Strokovnjaki podajajo drzne napovedi, vendar ni mogoče zanikati, da je dolgoročni potencial tega velikana naklonjen zgodnjim podpornikom in vlagateljem. Z naraščajočim zanimanjem institucij in odobritvijo skladov ETF je jasno, da nas čaka razburljiv bikovski cikel.

Vendar pa Bitcoin ni edina kriptovaluta, ki krade šov, saj so se pojavili tudi novi žetoni v predprodaji z eksplozivnim potencialom. 

Obiščite predprodajo Pepe Unchained


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem CryptoPR.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več