Računalništvo, telefonija
17.09.2024 13:00

Deli z drugimi:

Share

Novi Iceriver Alephium rudarji že dobavljivi

Alephium je projekt veriženja blokov, ki uporablja inovativne tehnologije, kot sta razčlenjevanje in dokaz manj dela, za reševanje izzivov tradicionalnih metod rudarjenja.Na trgu so novi rudarji podjetja Iceriver AL0, ki bodo več kot zanimivi za vas.

V dinamičnem svetu rudarjenja kriptovalut, kjer sta učinkovitost in zmogljivost vodilni vrlini, je novi Iceriver Antminer za protokol Alephium pametna odločitev. Model AL0 je del serije Alephium podjetja Iceriver. Miner oziroma rudar je zasnovan za vsestranskost, prilagodljivost in optimalne zmogljivosti hitrosti hashov prilagojeni novi profitabilni valuti Alephium. Al0 ima velike prednosti in edinstvene lastnosti pred konkurenco, zaradi katerih je novi izdelek iz hiše Iceriver prepričljiva izbira za rudarje, ki krmarijo po zapleteni pokrajini rudarjenja kriptovalut. Naprava Alephium miner Al0 je zasnovana za vsestranskost, zato je izjemna izbira za moderne rudarje, ki se ukvarjajo z različnimi prizadevanji za rudarjenje kriptovalut. Iceriver ne rudari Bitcoin, Litecoin, Etherium ali druge altcoine, ampak ga odlikuje prilagodljivost omrežju Alephium.

Mojstrstvo hitrosti hitrega sporočanja signalov

V središču uspešnosti AL01 je njegova izjemna stopnja hash rate prilagojena vzhajajoči zvezdi med valutami z imenom Alephium. Model se ponaša s stopnjo hash rate, ki ga uvršča med visoko zmogljiva orodja za rudarjenje in omogoča vzdrževanje in širitve ter stabilnosti kripto omrežja. Impresivna hitrost hash rate 400 Ghs iz poraba samo 100W prispevata k učinkoviti in pravočasni obdelavi kriptografskih izračunov, kar je ključni dejavnik, da je rudar zelo konkurenčen na področju rudarjenja kriptovalut.

Varnost

Rudarjenje kriptovalut vključuje ravnanje z dragocenim digitalnim premoženjem. KS5 vključuje robustne varnostne funkcije za zaščito pred morebitnimi grožnjami, ki rudarjem zagotavljajo, da se lahko brez skrbi osredotočijo na svoje dejavnosti. Varnost je najpomembnejši vidik pri zasnovi KS5, kar prispeva k varnemu in zanesljivemu rudarskemu okolju.

Rudarje lahko naročite pri podjetju GERI COMPUTER d.o.o. iz Maribora TUKAJ.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več