Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
Programska oprema
17.09.2024 10:09

Deli z drugimi:

Share

Zakaj bi morali preizkusiti mobilno denarnico DH Denarnik?

Se še spomnite, kdaj ste nazadnje preverili stanje na računu na bankomatu ali plačali položnico? Verjetno ne, saj zdaj te storitve urejamo z dvema potegoma po ekranu našega pametnega telefona.

Tehnologija je poskrbela, da lahko svoje finance upravljamo kjerkoli in kadarkoli, pri tem pa pomembno vlogo igrajo tudi mobilne denarnice, ki nam omogočajo lažje in hitrejše plačevanje na spletu, fizičnih lokacijah, med prijatelji in družinskimi člani.

DH Denarnik je mobilna denarnica najbolj zaupanja vredne banke v Sloveniji – Delavske hranilnice.

Enostavna prijava in uporaba

Če mislite, da je namestitev DH Denarnika zapletena, naj vas pomirimo – ni tako! Deluje tako v iOS kot Android okoljih, zato je na voljo za vse uporabnike teh platform. Aplikacijo si lahko prenesete iz Google Play ali Apple App Store, za uporabo pa potrebujete Rekono račun, ki ga lahko ustvarite že med registracijo. Po uspešni registraciji dodate še svoje DH plačilne kartice in vaš telefon bo postal vaša nova denarnica.

Varnost je na prvem mestu, zato bo pred uporabo treba poskrbeti, da je vaša naprava zaščitena z biometrijskimi podatki (prstni odtis, prepoznavanje obraza) ali drugo obliko zaklepanja zaslona (PIN, geslo ali vzorec). To toplo priporočamo tudi tistim, ki mobilnih bančnih rešitev še ne uporabljate.

Hitro in preprosto plačevanje

DH Denarnik je mobilna denarnica, kar pomeni, da jo boste primarno uporabljali za plačevanje. Vanj lahko prenesete vse obstoječe DH plačilne kartice, ki jih uporabljate za fizična plačila, od junija dalje pa aplikacija omogoča tudi dodajanje kartic v priljubljeni plačilni platformi Apple Pay in Google Pay, kar še povečuje njeno uporabnost.

Naslednjič, ko boste nakupovali na spletu, preprosto izberite možnost plačila prek izbranega ponudnika in nakup potrdite v aplikaciji DH Denarnik z uporabo biometrije za še večjo varnost.

Priročnost tudi v tujini

DH Denarnik odlikuje možnost brezstičnega plačevanja s tehnologijo NFC, kar omogoča hitro in enostavno plačevanje tudi v tujini. Brezstični standard je podprt v številnih državah, kar pomeni, da lahko DH Denarnik brez težav uporabljate na potovanjih, za dvige gotovine na brezstičnih bankomatih ali pri plačilih na prodajnih mestih.

Poleg tega lahko kadarkoli preverite stanje na karticah, seznam transakcij in upravljate varnostne nastavitve neposredno v mobilni denarnici, kar poveča transparentnost in nadzor nad financami.

Fliknite denar prijatelju ali pa si razdelite račun

Uporabnikom pametnih telefonov so Flik plačila že dobro znana, zato bo zanje DH Denarnik še posebej priročen, saj poleg kartic omogoča tudi plačevanje s Flikom. Flik omogoča hitro pošiljanje denarja prijateljem, sodelavcem ali družinskim članom, poleg tega pa omogoča tudi plačevanje v trgovinah in spletnih trgovinah, ki podpirajo to vrsto plačila.

Namesto, da bi se po sproščenem večeru s prijatelji prerekali, kdo in koliko bo plačal, si lahko v mobilni denarnici DH Denarnik s pomočjo Flika enostavno razdelite račun. Pošteno in neboleče.

Kaj pa, če izgubim telefon?

V primeru izgube ali kraje telefona je to potrebno takoj sporočiti na telefonsko številko za preklic kartic, kjer bodo takoj onemogočili delovanje mobilne denarnice in preprečili morebitno zlorabo vaših kartic.

Vse je lažje z mobilno denarnico DH Denarnik

Upravljanje osebnih financ postaja vse bolj preprosto in priročno. Mobilna denarnica DH Denarnik je odlična rešitev, ki vam omogoča hitro in enostavno plačevanje, ne glede na to, kje se nahajate – v Sloveniji, tujini, na spletu ali v fizičnih trgovinah.

Preizkusite jo tudi vi. Več informacij najdete na www.dh.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Delavska hranilnica.
Vas zanima več iz te teme?
Delavska hranilnica DH Denarnik


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

NIKON GmbH – Podporna pisarna Slovenija

Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Tel: 01 280 08 12
Nikon je vodilno podjetje s področij fotografije, digitalnega zajema ter natančne optike. Njegove izdelke odlikujejo vrhunska kakovost izdelave, napreden dizajn ter odlične zmogljivosti, ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več