Življenjski slog
04.09.2024 13:20

Deli z drugimi:

Share

Naslednik Shiba Inu? Žeton Shiba Shootout je v predprodaji presegel milijon dolarjev!

Glede na nedavni porast priljubljenosti in medijske pozornosti, ki jo je prejel Shiba Shootout, obstaja velika možnost, da bo povpraševanje po projektu skokovito naraslo in se bo predprodaja morda končala veliko prej, kot je skupnost prvotno pričakovala. 

Po mesecu dni od začetka glavne igre je predprodaja projekta Shiba Shootout nenadoma dobila zagon, saj se je nedavni mejnik 1 milijon dolarjev znašel na naslovnicah medijev na področju memecoinov.

Ker je nadaljnji razvoj igre v polnem teku in ker so na voljo tudi druge spodbude za zgodnje udeležence, je pot projekta do cilja predprodaje morda bližje, kot je bilo pričakovano.

Obiščite predprodajo Shiba ShootOut

Preseganje meje 1 milijona dolarjev povzroči porast povpraševanja

V času pisanja tega članka je Shiba Shootout zbral več kot 1,05 milijona dolarjev in zdi se, da hitro pridobiva nove vlagatelje. To je morda posledica nedavne medijske pozornosti, ki je bila deležna, saj je novica postala viralna na področju predprodaje memecoinov.

Projekt se je nekaj časa gibal na območju 700 tisoč dolarjev, preden so razvijalci okrepili razvoj in napovedali posodobitve, ki so med vlagatelji povzročile občutek navdušenja.

Naslednji cilj za trenutno fazo predprodaje je postavljen pri približno 1,79 milijona dolarjev, mnogi pa pričakujejo, da bi ga lahko dosegli v naslednjih nekaj dneh.

Tudi kanali družbenih medijev Shiba Shootout so pred kratkim pridobili več novih aktivnih sledilcev, kar bi lahko bil tudi razlog, da je predprodaji tako hitro uspelo preseči mejo 1 milijona dolarjev.

Vlagatelji so od preprostega spremljanja in vključevanja v vsebine, ki jih objavlja ekipa, prešli k interakciji z njimi prek komentarjev in celo objavljanju o projektu in ponudbi, s katero se ponaša.

Projekt, ki ga je revidiral SolidProof, ima močne tokenomike, osredotočene na ohranjanje rasti ekosistema tudi po uradnem zagonu.

Petintrideset odstotkov celotne ponudbe bo razdeljenih v sami predprodaji, kar bo zagotovilo, da bo žeton ostal pod nadzorom svoje skupnosti tudi po tem, ko bo na voljo na borzah.

Obiščite predprodajo Shiba ShootOut

Igra P2E Shiba Sharpshooter beleži porast števila prenosov

Projekt Shiba Shootout je v skladu s svojim načrtom predstavil uradno igro Shiba Sharpshooter, ki jo je občinstvo že od samega začetka dobro sprejelo. Igralci in vlagatelji so se hitro oglasili na Twitterju in na spletu delili svoje navdušenje.

Tema igre Shiba Sharpshooter združuje Divji zahod z memom Shiba Inu, kar je zelo privlačno za občinstvo, ki je naklonjeno memom.

Zdi se, da je skupnost kriptožetonov najbolj očaral inovativni pristop projekta, ki ikoničnega psa postavlja v bojno okolje divjega zahoda (P2E – Play-to-Earn).

Igra Shiba Sharpshooter je zdaj na voljo v trgovinah Google Play Store in App Store, kjer se lahko igralci potopijo v dramatične dvoboje, v katerih sta ključnega pomena čas in natančnost, in je namenjena tako navdušencem nad kriptovalutami kot tudi ljubiteljem memejev.

Sama igra je postavljena v pravo kavbojsko okolje, kjer naj bi ostrostrelci počakali na pravi trenutek in prvi pritisnili na sprožilec.

Zmagovalci bodo prejeli nagrade v obliki simbola SHIBASHOOT, ki je avtohtoni simbol projekta. Projekt je trenutno v drugi fazi svojega trifaznega časovnega načrta in bo žeton verjetno začel prodajati na borzah DEX in CEX takoj, ko se bo končala predprodaja.

Med navdušenimi stranmi je bil tudi trendovski kripto YouTuber ClayBro, ki se lahko pohvali s skupno bazo več kot 130 tisoč naročnikov, saj je menil, da ima žeton ogromen potencial, zlasti glede na nedavno uvedbo igre in druge napovedi, ki jih bo ekipa morda kmalu objavila.

„Celoten trg kriptovalut je zdaj nekoliko počasen, vendar se Shiba Shootout vztrajno, počasi, a zanesljivo še naprej dviguje,“ je izjavil v namenskem videoposnetku.

Obiščite predprodajo Shiba ShootOut

Staking, loterije in nagrade skupine Posse

Eden od številnih elementov, ki vlagatelje privabljajo k projektu Shiba Shootout, bi lahko bile njegove velikodušne nagrade za stakimg. S stopnjo letnega donosa (APY), ki je na začetku presegala 800 %, so se zgodnji vlagatelji začeli zgrinjati na platformo, da bi izkoristili te visoke donose.

Ta možnost stakinga je uporabnikom omogočila, da so znatno povečali svoje žetone SHIBASHOOT, medtem ko je projekt še vedno v začetni fazi, in tako ponudila donosno spodbudo za tiste, ki želijo čim bolj povečati svojo naložbo.

Projekt je predstavil tudi loterije Lucky Lasso, funkcijo, ki udeležencem omogoča nakup srečk z žetoni SHIBASHOOT, s katerimi lahko osvojijo pomembne nagrade v kriptovalutah. Del izkupička teh loterij je namenjen podpori dobrodelnih pobud, zaradi česar ta funkcija ni le vznemirljiva za udeležence, temveč je koristna tudi za širše družbene namene.

Najbolj izpostavljena funkcija, ki je med člani skupnosti pridobila veliko pozornosti, pa je program Posse Rewards.

Ekipa je 20. avgusta na svojem kanalu na Twitterju objavila, da se je program Posse Rewards uradno začel izvajati, pri čemer je imel vsak vlagatelj možnost uživati 5-odstotno nagrado za vsako svojo napotitev, tako da je preprosto povezal denarnice in delil svojo edinstveno kodo.

Ta pobuda je spodbudila rast skupnosti z nagrajevanjem priporočevalcev in novih članov z bonusnimi žetoni, kar je povečalo vključenost v skupnosti okrog projekta Shiba Shootout.

Glede na nedavni porast priljubljenosti in medijske pozornosti, ki jo je bil projekt Shiba Shootout deležen, obstaja velika možnost, da bo povpraševanje po njem skokovito naraslo in da se bo njegova predprodaja morda končala veliko prej, kot je skupnost prvotno pričakovala.

Obiščite predprodajo Shiba ShootOut


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem CryptoPR.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več